online oyun

egeaegean
11-05-2009, 15:41   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj

selamlar herkese, iyi bir hafta diliyorum.

Sizden ricam, online olarak oynayabileceğim bir kaç oyun tavsiye (site adresleri ile beraber ltf.) edebilir misiniz? Call of Duty tarzı olabilir. Ve bunları online oynayabilmem için oyun cd lerinin olması gerekiyor mu, bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Banned
11-05-2009, 21:01   |  #2  
Banlandı
40 mesaj

Bi oyun aldığında onun multiplayer özelliği varsa kendin oynayabilirsin. Örneğin sen call of duty demişşin onda multiplayer özelliği var ve oynayabilirsin. Googleye online oyunlar vb. taratmalar yaparsan çok rahat bulursun. Setup'unu indirirsin ve oyunu kurar oynarsın. Şuan hatırlamıyorum ama stuckgamer sitesine girince bir banner çıkıyodu ve tıklıyınca bi siteye gidiyodu. O sitedeki oyunu indirdim counter tarzı bir oyun ve counterden daha güzel diyebilirim. Ama neden yaptığımı bilmiyorum sildim. Sende ya googleden arat yada stuckgamer sitesine arada gir orada bannerlere dikkat et. Oyunun sitesini bulursam yazıcam kardeşim

iyi akşamlar ..

bektash
11-05-2009, 22:06   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Atlantica Online (4cd)
CABAL Online
Conquer 2.0 Online
Crysis Wars Online (7cd)
Hero Online
World of Warcraft (10cd)

seç kafana göre :)

Kapalı Hesap (128220)
11-05-2009, 22:22   |  #4  
Kapalı Hesap
395 mesaj

War Rock

Trance
12-05-2009, 18:35   |  #5  
Trance avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,058 mesaj

Call Of Duty 2
Call Of Duty 4
Crysis Warhead
online oynayabilirsin hepsi mutliplayer destekli güzel FPS oyunları
oynamak içinde şu adımarı izle örnek olarak Call Of Duty 2
1- Oyunu Kur
2. Gerekli Patchleri kur (patch 1.2 ve patch 1.3) Not: Hangi Patch kuruluysa onun sürümünü destekleyen servelere girebilirsin o yüzden sırayla hepsini kur. çoğu server 1.3 tür.
3. net ten Xfire ı indir, PC ne kur, eğer üyeliğin yoksa xfire den yeni bir kullanıcı adı ile yeni kayıt oluştur.
4. punkbuster ı google dan bul download et windows için olanını oyunun ana klasörüne kopyala orda çalıştır. Sonra Add game den oyunun ismine seç ve pencerede oyun seçili iken check updates e tıkla update edicek sonra çık.
5. aç xfire orda server sekmesinde COD2  görüncek çift tıklat binlerce server gelicek karşına ordan isteğin oyun türünü seç gir. (SD-DM-TDM-CTF gibi oyun türleri mevcuttur)

iyi eğlenceler bol şanslar..