Önyükleme ekranınızı değiştirin

CHIP Online
22-06-2008, 21:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows XP'nin klasik önyükleme ekranından sıkıldıysanız, CHIP Online alternatiflerine göz atın...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Onyu ... egistirin_7069.html

Windows başlangıcı genellikle sıkıcı ve uzundur. Standart yükleme ekranını emekliye ayırın ve onun yerine süslü önyükleme ekranları (bootscreen) koyun. CHIP Online bunun nasıl yapılacağını size gösterecek.

Kişisel bir başlangıç resmi son derece şıktır ve arkadaşlarınızı kıskandırabilir. Bu pratik makalemizde sizlere sisteminizin önyükleme ekranını değiştirmenin iki yolunu göstereceğiz.

Cool başlangıca giden iki yol
İlk yolda ücretsiz yazılım BootSkin'i kullanılıyor. Birkaç tıklama ile yeni bir Windows başlangıcına ulaşabilirsiniz. Sistemine ekstra yazılım kurmayı sevmeyenler içinse kendi başlangıç ekranlarını oluşturmak için güvenli bir yol göstereceğiz.

Tüm konu: Önyükleme ekranınızı değiştirin

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows XP'nin görünümü değiştirmeye yönelik tema paketleri kullanır mısınız?

07BENER07
23-06-2008, 13:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,699 mesaj

bir ara bilgisayarımı(xp) vista arayüzlü yapmak istedim yorumlarda pek iyi olmadığı yazıyordu vazgeçtim ancak kendi ayarlarıyla oynuyorum

onlineTR
23-06-2008, 14:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

xp kullanıyorum duvar kagıdı vısta..guzel oluyo ınterestıng...[:)V]Beğendim

Kapalı Hesap (53751)
23-06-2008, 14:13   |  #4  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

Evet bende XP kullandığım yıllarda kurcalıyordum.Şimdi Vista içinde yapılıyor böyle şeyler ama ben daha ihtiyaç duymuyorum.