ubuntuyu kurdum guzel kullanıyorum ama pc kasıyo ınternetten baktım opensuse yı onerdıler
nasıl bı sıstem bu opensuse bılgı verırmısınız ona da oyun falan yuklenır mı ?
OpenSuse
Nasıl bir sistem ubuntuda kasılır ki ? Üstelik suse ubuntuya göre çok daha fazla kasar. Acaba ubuntuda sürüecelrdemi proplem varda kasılıyor.
walla daha oncede konu acmıstım atı 9200 ekran kartım vardı hıc bısey yuklemeden kullandıgımda guzel dı kasmıyodu ama oyun yukleıdıgm ıcın ekran kartı driver ı gerekıyodu driver yukledım sımdı acaıp cok kasıyo bende bısey anlamdım
sistemım
celeron 2.40
40 gb hdd
1 gb ram
128 mb atı radeon ekran kartı
1:saygı sınırlarını aşmadıgım sürece istedıgım yorumu yapabılırım.(konun senın veya bı baskasının olması onemlı değil
2:sen bana azın çene yapmasın dierek saygısızlık etmiş oluyorsun.(farkında değilsin)
3:sadece saskınlıgımı dile getırmek için oha demiştim.(greksiz yorum olarak görüyosan cvpta vermezssın zaten bana cene yapma dıemezssın). anlaşıldımı arkadaşım.
bunda şasıracak bısey yok dostum sasırarak asıl sen bana saygısızlık etmıs oluyosun o "oha ubuntuda kasıyor mus" kelımesı benı kucuk dusurucu bı kelıme sende bunun farkındasındır ıns.
olabilir herkez senın gıbı ust sevıye pc kullanmıyo kasarda hatta hıcc acmayadabılır
linux surunlerının atı ekran kartlarıyla bi sorunu var bana kalırsa kime ubuntu kurduysam evet sorun yaratıyor genelde ekran kartı performassız çalıyor. nvidia a hiç bi sorun cıkmıyor kendı otamatık yukluyo.
tavsıyem ekran kartın guncel oyunlar için pek ıyı sayılmaz eger ekran kartı almayı sunuyorsan nvidia ekran kartlarından butcene uygun bırını al ondan sonra linux kullan bana kalırsa. yada ekran kartını cıkar on board olarak kullan donma olmaz ama oyunda oynaymazssın:))