Opera da yeni sekme açınca boş sayfa açılıyor ben ana sayfa açılsın istiyorum nasıl olucak bu?
opera 9.6 yeni sekme
arkadaşım operada öLe bi özellik yok o özellik explorerde war operada yeni bi sekme açtıktan sonra sayfada 10tane kare war onlardan birini google yapabiliyosun sağ tıklayıp sonrada yeni bi sekme açtıktan sonra google açılış sayfası yaptığın kareye basınca karşına direk google sayfası çıkıyo ancak böyle yapabilirsin
http://recep34.armedassault-turkiye.net/
sayfada sol üstteki linke tıkla,tamam de sonra açılan pencerede eklenen tab ikonunu eskisinin yanına sürükle bırak ,sonra sağ tıklayıp eski tab ikonunu silebilir veya ikisini birden de kullanabilirsin.
Sağol Recep anlatımını anladım yaptım harikasın
ya arkadaşlar opera bence tarayıcılar içinde en guvenli ve de en hızlısı özelliklede video indirmelerde ama ben ayarlarını oynadım bi ara sürekli java sikrip hatası veriyor bunu neyaptıysam düzelmedi yenidende yukledim srümde değiştim ama olmadı olmuyor nasıl yaparım bıktım her yeni sayfa açtığımda hata mjı almaktan sanırım çerez le ilgili ama onlarıda kabul ed dedim olmadı kabul etme dedim yine olmadı bi yardımcı olursanız sevinrim şimdiden tşkler
kaldırırken windowstan dolayı bir sorun oluşmadıysa revo ile kaldır. regeditten de opera ile ilgili dosyayı sil düzelir.