1-Üyelik şifrelerimi hatırlar dediğim halde operayı kapatıp tekrar açtığımda şifreler uçup gidiyor.Hatırlamıyor
2-Facebooktaki @ ile yapılan etiketleme işlemini gerçekleştiremiyorum. @ koyduğumda kişiler sayfası gelmiyor
Yardımcı olabilecek ?
1-Üyelik şifrelerimi hatırlar dediğim halde operayı kapatıp tekrar açtığımda şifreler uçup gidiyor.Hatırlamıyor
2-Facebooktaki @ ile yapılan etiketleme işlemini gerçekleştiremiyorum. @ koyduğumda kişiler sayfası gelmiyor
Yardımcı olabilecek ?
1. Panellerin bulunduğu yerde bir Anahtar simgesi göreceksiniz. Şifreyi kaydettiğiniz siteye girdiğiniz zaman Anahtar aktif duruma gelecektir. Anahtar simgesine tıkladığınız zaman otomatik olarak uyelik sistemine giriş yapacaktır.
2. Tarayıcı adres satrına opera:config#UserPrefs|BrowserJavaScript kopyalayıp yapıştırın. Karşınıza çıkan değeri 1 olarak değiştirin. Alt kısımda bulunan Kaydet düğmesine tıklayın. Daha sonra Menü> Yardım>Güncelleme İçin Denetle'ye tıklayın. Opera size Opera'nun son sürümünü kullandığınız yanıtını verebilir. Ancak yine de Broser Java Script ayarı otomatik olarak güncellenmiş olacaktır.