arkadaşlar merhaba bnm problemim facebookun yazı tipiyle ilgili..bn dün pc'ye format atmadan önce mozilla kullanıyordum...dün bilgisayarıma opera yükledim ve facebook'a girdiğimde bambaşka bir yazı tipi çıkıyor karşıma bu yazı tipini nasıl değiştirebilirim???yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.......
opera'da facebook yazı tipi sorunu
Opera' da: Araçlar > Tercihler > Gelişmiş > Yazı tipleri bölümünden yazı tipleri seçimlerini öntanımlı olanlar ile değiştirerek deneyin..
istediğiniz yazı tipi ne değiştirebilirsiniz.
teşekkürler açıklamalarınız için...operayı silip firefox'u tekrar yükledim fakat yazı tipi hala aynı eskisi gibi diil facebookta...acaba pcyi formatladığım için yazı şekli değişmiş olabilir mi eğer öyle bir sorunsa nasıl yazı tipini eski haline getirebilirim ???
nasıl bir yazı tipi arkadaşım.resim koysanda ona göre bir çözüm arasak.bende operayla giriyorum.facebook a.yazı tipinde herhangi bir değişiklik görmedim.
araçlar>tercihler>web sayfalarına girin.ayar resimdeki gibi olmalı
dostum çok saol söylediğin yerden gerekli ayarları yaptım fakat bu sefer bu sitede dahil girdiğim diğer sitelerde yazılar aşırı küçülmeye başladı facebook düzeliyor fakat bu sefer diğerlerinin yazısı küçülüyor...flyakite 3,5 programının yüklü olmasıyla bu durumun bir alakası var mı sizce ???