opera 10 surumunu yukledım guzel hızlı ama bazı sayfaları acmıyo nedense mesela avea nın online işlemler menusune gırıyorum acmıyo hatalı uyarı ve ıcerık gosterıyo avea dandır demeyın cunku IE6 acıyo
nasıl duzeltırım bu operayı ?
Opera Hakkında
İE de göründügü halde avea da mı sorun oluyo yanlıs biliyo ordakı yorumu yapanda
ben avea da calısıyorum her gun gırerım hıc bole sorunla karsılkasmadım operayı daha 2 gun oluyo kuralı bununa gıreyım heryere diorum ama heryerede operayla gırılmıyo malesef sorun operada avea nın sıtesınde deıl de her sıyetı acması ıcın eklentı falan varsa onun ıcın actım konuyu
kısaca söyleyeyim, bunu opera nın değil avea nın yapması gerekir. opera standartlara en uygun olabilecek motorunu üretmeye uğraşır ancak her tarayıcının kendine has yorumu olur. özellikle online işlem merkezi gibi sayfalarda bolca kullanılan js kodlarında muhtemelen yanlış bir çözümleme vardır.
sizin mantığınıza göre gidecek olursak opera nın dünyada ki tüm internet sitelerini çalışıp çalışmadığnı kontrol etmesi gerekir ki sanırım bu imkansız olur. bunun yerine web geliştiricileri kendi çalışmalrını bir elin parmağını geçmeyecek kadar tarayıcı motorunda deneseler ve çalışıp çalışmadığını kontrol etseler bu iş kökünden hallolur.
yanlış birşey söylediysem affola, bilgim yok fikrim var.
bunları ilgili sitenin yöneticisine başvursanız daha iyi çözümbulursunuz. ben www.turkiyef1.com'un bir bölümünde sorunum vardı ve başvurunca düzelttiler. www.userscripts.org adresinde ilgili düzeltmeler olabiliyor.
walla deli edıyo benı bu opera ssk dökümanımı ıstıyorum tc kımmlık no yazıyom yıne basa dönuyo yazıyom tamam dıom yıne basa dönüyo birde zıyaretcı defterının altınd kucuk efadeler varya onlara tıklıorum tanımıyo bıle kafayı yedırtecek bu opera bana :D
Beyler tüm bu sorunların kaynağı karşı web sayfalarıdır.Opera'nın hangi standartları desteklediği ortada.Sayfaların hangi standartlara uyduğu da ortada.E biz daha neyi tartışıyoruz ki o halde.Kaldı ki Opera!da istediğin tarayıcı kılığına girip sörf yapma imkanı da var....
opera da yeni sekme diyince hemen o sekmeye geçmesini istemiyorum, baktığım sayfanın değişmesini istemiyorum, ayarını bir türlü bulamadım
??????