Arkadaşlar forumda okuduklarımdan sonra bilgisayarıma opera yükledim ve memnunum fakat download ları flashget ile yapamıyorum. Nasıl yapıldığını bileniniz varsa bana yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Opera ve flashget
Hacım , selamlarımı sunarım ilk önce . Bakale , ne diycem ? Firefox ve Gigaget ortaklığı yap bence :) . Opera ' nın hızlı olduğunu söylüyorlar , ama değil yaa :D . JavaScript'lerde mili saniye hızlı, cool startta da yarım sanki kadar hızlı diye Firefox gibi bir kaliteden uzak kalınmaz gibime geliyor. Aslında hızlı farkı o kadar değil. Firefox -göz var nizam var olayı- ile epey bir önde.
Eklenti ile yapmayı deneyebilirsin. Ama Opera ' da olmamıştı zamanında :d .
Sana kullandığım eklentileri göstereyim :
Adblock Plus : Reklam engelleme. İlk başta "EasyList" diye bir seçeneği olan bir pencere çıkacak. Onu seç.Çoğu reklam otomatik kalkar.Geri kalanını sağ tıkla "Resim engelle"den veya flash animsyonsa köşelerden çıkan kulakçıklarla yapğabilirsin.
DownThemAll : FlashGet tarzı. Tek başına yeterli, bana en hızlı gelen Gigaget ' ten bile hızlı :) .
FasterFox : Firefox'u daha da hızlı yapmak için
FlashGot : Download işlemlerini bir download yöneticisine iletir. Örneğin : FlashGet , Gigaget (Tercihim GigaGet)
Google Toolbar
NOScript : Bu eklentiyle Firefox en güvenli tarayıcı olur. Ama bence kurmaya pek gerek yok. Acemi isen çooooooook canını sıkar.
ve Session Menager : Bu eklenti ile oturumlarını kaydedersin. Sonra PC'yi yeniden açsan bile kaldığın yerden devam edersin.
Bir de Firetune adında PROGRAM var. Makinana kur.Türkçe yap. Orada bağlantı ve PC hızına göre bilgiler verilmiş zaten. Ona göre ayarlama yap. Bitti. Birazu uzun gibi ama toplam 2 dakika alıyor bende.Al alışkanlığı. Arkadaşlara kura kura alıştık.Sağolsunlar çok beğendiler hızın ne olduğunu hissettikleri için.
Sorun, sorunun ve görüşün için mail ve MSN : scaniaperest@gmail.com