OPERA9 TARAYICI indirdim windows çalışmayı durdurdu.sorun vista mı neden çalışmıyor anlamadım?
OPERA9indirdim windows çalışmayı durdurdu
OPERA İNTERNET BROWSER DURDURDU DİYOR SÜREKLİ
Operanın vista için olan sürümünü kurduğuna eminsin dimi?
bende de benzer hatalar veriyor. lakin bende opera yok. ama başka programlar için verdiği oluyor. firefox kullanırken arasıra, abode reader 8 de de kullanırken genelde bu hatayı veriyor. msn messenger ve başka programlarda cabası. ben solucan bulaşmış olma ihtimali üzerinde duruyorum ama... şu geçen kritik güncellemelerden önce yayılan bi solucan olabilir diyorum. ama güncellemelerin ayrıntılarına bakmadım nedir ne değildir. öylesine bi tahmin sadece.
inndir sitesinde windows tümü diyordu neden çalışmadı anlamadım!
kendim sordum kendim buldum sağ tuş uyumluluk vista için 2003 win.service pack 1 çalışıyor.
arkadaşım fistanın kendisi dandik zaten. düzgün çalışan bir program görmedim. 64 bit kullanmıcaksan xp kur
vista başlı başına yeni bir sektör oluşturduğu için hiçbirşey çalışmaz sadece profesyonel kullanıcılara hitap etmekte kurulum ve ayarları.bilen kişiler kurduğunda ayarlarlan oynamassa kullanıcı hiçbirşey olmaz.ayrıca opera ve firefox çalışmaz vistada.çalışırda çalışmaz bileşen ekle kaldırdan uyumluluklan alakalı birtakım işlemlerlen çalışır ama vista ultimate yada longhorn server active directorisine üye bir terminalde oluyor.xplerde unix vb bütün yazılım uyumlulukları açık gelir o yüzdende herşeyi çalıştırır ayrıca admin olarak çalışır herdaim.vista hem admin çalışmaz hem unix vb birçok uyumluluk kapalıdır.