Ophcrack programı hakkında ne düşünüyorsunuz gerçekten işe yarıyor mu yani xp ve vısta da lıve cd le kullanıcı adı ve şifrelerini deşifre edebiliyor mu indiirmemi tavsiye edrmisiniz daha iyi bir program var mı
teşekkürler
Ophcrack programı hakkında ne düşünüyorsunuz gerçekten işe yarıyor mu yani xp ve vısta da lıve cd le kullanıcı adı ve şifrelerini deşifre edebiliyor mu indiirmemi tavsiye edrmisiniz daha iyi bir program var mı
teşekkürler
kırmak istediğin şifre syskey ise syskey bazort kullan kullanıcı şifresiyse bilmiyorum
bu programın bu kadar tehlikeli ve ilegal olduğuynu bilmiyordum pc netin bu ayki sayısında vardı bu programla ilgili bir makale o yüzden kullanan varsa görüşünü almak istedim ancak amacaımıda yukarıda belirtmiş bulunmaktayım birileri atom bomabası yapar diye uranyum zenginleştirme çalışmalarını ve nüklleer çalışmaları yasaklamak pek doğru bir yaklaşım olmaz sanırımyinede kuralları hatırlattığın için teşekkürler
sorduğun soruda deşifre geçiyor.
sen şöyle sormuş olsaydın:"şifremi unuttum geri alabilir miyim bu program ile?"
bizde "bir dene bakalım hiç denemedik yada deneyen arkadaşlar vardır" derdik.
ona bakarsan wifi kırmayıda verdiydi pcnet mi chip mi birinden biri. tam hatırlamıyorm kimseye suç atmayalım.
yukarda söylediğin uranyum zenginleştirme zaten iş karıştırıyor örnek: İran, K.Kore.
sorduğun soruda deşifre geçiyor.deşifre etmekle gerçek amacımı anlatmış olmaktan yani şifresini ubutan birinin ya da kendi pc min şifresini deşifre etmekten bahsederek en azından yalan söylememiş ve açıkca amacaımı ortaya koymuşum "arkadaşlar şifremi unuttum bana bu şifreyi kıracak bir program önerebilir misiniz" diyip esas amacımı -ki belki başka biri olarak amacım kötü ise- gizleyip ylan söylemek yine chıp forum kurallarına aykırı olmazmıydı zati konu çok zararlı olsa kapatılır dı muhakkak....
sen şöyle sormuş olsaydın:"şifremi unuttum geri alabilir miyim bu program ile?"
bizde "bir dene bakalım hiç denemedik yada deneyen arkadaşlar vardır" derdik.
ona bakarsan wifi kırmayıda verdiydi pcnet mi chip mi birinden biri. tam hatırlamıyorm kimseye suç atmayalım.
yukarda söylediğin uranyum zenginleştirme zaten iş karıştırıyor örnek: İran, K.Kore.