Oracle Open World'e tek Türk Teknosa'dan

CHIP Online
26-09-2008, 17:54   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Oracle Open World Semineri'nde tek Türk konuşmacı Teknosa'dan katıldı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Orac ... knosa-dan_8885.html

Dünya genelinde 50 bini aşkın Oracle kullanıcısının buluştuğu Oracle Open World 2008 semineri San Fransisco'da gerçekleşti. Seminere bugüne dek katılan tek Türk konuşmacı olan Teknosa Bilgi Sistemleri Direktörü Önder Kaplancık, Türkiye'de ilk defa Teknosa tarafından kullanılan Oracle Retail çözümleri ve sağlanan faydalar hakkında bilgi verdi

Türkiye'nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, ilklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye'de Oracle Retail çözümlerini kullanan ilk firma olan Teknosa, bu çerçevede envanter yönetimini ve müşterilerin alışveriş deneyimlerini geliştirerek müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşıdı.

Bu uygulaması ile sektöre öncülük eden Teknosa'nın Bilgi Sistemleri Direktörü Önder Kaplancık, uygulama ile ilgili deneyimlerini paylaşmak üzere 21-25 Eylül tarihleri arasında San Fransisco'da düzenlenen Oracle Open World'e konuşmacı olarak katıldı. Kaplancık, bu sene yaklaşık 50 bin kişiyi ağırlayan Oracle Open World Semineri'nde bugüne kadar konuşmacı olarak katılan tek Türk oldu.

Konuşmasında sistemin sağladığı faydaları anlatan Kaplancık "Oracle Retail sayesinde kategori yönetimini daha etkin yapmaya başladık. Türkiye'de 57 ilde 220'nin üzerinde mağaza ile hizmet veriyoruz. Oracle Retail ile hangi mağazada hangi ürünün yer alacağı sistem tarafından otomatik olarak belirleniyor. Tüm envanter yönetimini anlık takip edip, yönlendirilebiliyoruz. Böylece hızla genişleyen satış kanallarındaki hizmet seviyemizi geliştirerek, tüm kanalların entegre bir biçimde çalışmasını sağlayabiliyoruz"  dedi.


Tüm konu: Oracle Open World'e tek Türk Teknosa'dan


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu haber bülteniyle ilgili düşünceleriniz...