bende sony vaio laptobunun windows xp cd'si engilizce bunu nasıl türkçeye çevire bilirim.
not: türkçe cracklı kopya cd yüklemelerde başarısız oldum bir cok dosyayı kabul etmiyor .
ACİL YARDIM LÜTFEN
SAYGILARIMLA,
bende sony vaio laptobunun windows xp cd'si engilizce bunu nasıl türkçeye çevire bilirim.
not: türkçe cracklı kopya cd yüklemelerde başarısız oldum bir cok dosyayı kabul etmiyor .
ACİL YARDIM LÜTFEN
SAYGILARIMLA,
Bir kere inglizce cdyi turkceye ceviremezsin.Git bir cdciye o sana windows cdsi versin(cracksiz)cd keyli tak yukler o merak etme Bende inglizce kullaniyom
benim dusuncem tukceye felan cevirme 2 gune alisirsin inglizceye daha iyi olur
arkadaşlar dediğiniz çeviri yapılmaz.birde crackli kullanmayın demişsiniz.bana söyleyin kaç kişi lisanslı xp kullanıyor.şirketler bile lisansız kullnıyor.(hepsi değil tabiiki).
kolay gelsin.
cell-oarkadaşlar dediğiniz çeviri yapılmaz.birde crackli kullanmayın demişsiniz.bana söyleyin kaç kişi lisanslı xp kullanıyor.şirketler bile lisansız kullnıyor.(hepsi değil tabiiki).Ben licence li home edition kullaniyom 3 kere format attim original cdenkolay gelsin.
bu iş yapılabiliyormuş.sana alıntıyı vereyim arkadaşım
(()
Sağol kardeş demek çevirenler varmış atalım mail adresini bir köşeye lazım olursa faydalanırız
evet gerçekten de çevriliyor.bunun için ben size gerekli açıklamayı yapıyım.
buraya girin. Multilingual User Interface Pack orada türkçe readme dsyasını indirin.
örn: türkçe için -->> http://www.microsoft.com/downloa ... F-AA92-89DF079DD702 buraya girin.(8 mb )ondan windows genuine validation taraması yapılıyor.(genuinecheck.exx 1.5 mb)bununla check ettikten sonra doğrulama kodunu girerek yükleyiniz.
kolay gelsin.
cell-o arkadaşım :) artık karar ver çevriliyormu çevrilmiyormu? 2 cevabın birbiriyle bariz çelişiyor :)
cell-oevet gerçekten de çevriliyor.bunun için ben size gerekli açıklamayı yapıyım.
buraya girin. Multilingual User Interface Pack orada türkçe readme dsyasını indirin.
örn: türkçe için -->> http://www.microsoft.com/downloa ... F-AA92-89DF079DD702 buraya girin.(8 mb )ondan windows genuine validation taraması yapılıyor.(genuinecheck.exx 1.5 mb)bununla check ettikten sonra doğrulama kodunu girerek yükleyiniz.kolay gelsin.