başlıktada dediğim şekilde 5 dvd lik orjinal ürün anahtarlı battlefield hardline oyununu satın aldım oyunu kurmaya başlamadan önce origin uygulamasını yükleyip bir hesap oluşturdum oyunu da tamamen sorunsuz bir şekilde kurdum ama oyuna basınca beni direk olarak http://battlelog.battlefield.com/bfh/?intcmp=originclient bu adrese yönlendiriyor ve oyunu açamıyorum origin den de aynı şekilde girip play e basınca ordada aynı şekilde siteye yönlendiriyor oyunun bilgisayarımda açılmama bi ihtimalide olmadığı için (MSI GS70 STEALTH CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-16GB-2x128SSD+1TB-17.3''-GTX970 3GB-W8.1) yapılması gereken bi ayarmı yada eksik biseymi yaptım bilmiyorum nettede bişey bulamadım desem yeridir bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten çok mutlu olurum...
orjinal battlefield hardline oyunu açılmıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Bf serisi tarayıcıdan oynanıyor senin linke bastım battlelog açılıyor bende tarayıcıdan server aratıp giriceksin multiplayer bölümünden .
Son Düzenleme: okinkurt ~ 05 Haziran 2015 16:58
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
banada öle gelmişti ama online oynarken sitede çıkan sunuculardan birine girebiliyorsun oraya kadar sorun yok ama bide görevli kısmı var episode diye orayı açamıyorum saatlerce uğraştım ama kafayı yedim hani o derece youtube da görevli kısmına girenler var ama nasıl yaptıkları tabikide yazmıyor yada anlatılmıyor hani çok basit bişey olduğuna eminim ama bi türlü yapamıyorum o sitede de görevli kısımlarla ilgili hiçbişey yok