arabalarda genelde orjinal cd istiyo yaa,ben cd doldurmak istiyorum,orjinal bi cd doldurmak mümkünmü arabadaki teypin görebilmesi için...?yani doldurduğumuz cd yi bişekilde orjinalmiş gibi gösteren bi program falan varmı?
orjinal cd doldurmak için?
doldurduun cd deki şarkılar track şeklinde olcak yani mp3 değil uzantıları .cda olcak böyle yaparsan teyp görür kanımca
bunu nası yapacağımı söylesen daha bi makbule geçerdi sanki?
tamam hemen söyliyim eğer şarkıların mp3 biçimindeyse onları dönüştürcek bir program lazım bunun için nette arma yapabilirsin işte elinde bulunan dosya formatı dönüştürmek istediğin tani track dosyası .cda uzantılı dosya için converter olarak arayabilirsin mesela mp3 to track veya mp3 to .cda converter gibisinden ben bir program öneremiycem çünkü hiç kullanmadım ama www.download.com buraya bakabilirsin www.tucows.com burda sadece converter diye aratıp içinden demin dediğim dosya formatlarını destekleyen birini indirebilirsin
Dark Spirit Of The Silent
Abi Dediğiniz işlemi yani mp3 parçayı track olarak cd ye yazabilen bir proğram var zaten bildiğimiz "nero" hemde çok basit "Müzik/Ses CD si yarat" seçeneğine tıklıyoruz, mp3 uzantılı parça .cda olmuş. Denemiştim.