merhabalar...
arkadaslar, win 7 64x acer 5740G marka laptop kullanıyorum... win 7 home premium işletim sistemi kullanıyorum, zaten bilgisayarı actıgım zaman kendi kendini kurmaya başladı ve icerisinde turkce olmadıgı icin bende "vistalizator" adlı bir program kullanarak turkce paket yukledim ve sonunda da bu uyarıyı alıyorum, surekli cıkıyor ve cok rahatsız ediyor... universte de sunumlar yaparken birtek cart diye ortaya cıkınca sorun oluyor... programı sildim kendi icerisinden ingilizce yaptım yine de birşey degişmedi ne yapmalıyım bir bilgisi olan varmı?
"orjinal olmayan urun" uyarısı...
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
OP Taze Üye
7 mesaj
tesekkur ederim bir bakayım... win 7 orjinal benim umarım bozmaz...
OP Taze Üye
7 mesaj
Oturkce paketi yoktu... home edition da sadeece ingilizce var...
vistalizator adlı programa neden ihtiyaç duydun anlamadım,update ile tükçe dil paketi yokmuydu ?@serkanizm urun orjinal hersey mukemmel ama tek sorun turkce paket yaptigim icin ve home edition da turkce paketi destekmeledigi icin orjinal olarak gormemesi...
win 7 loader pek bir ise yaramadi... yokmu baska bir tavsiyesi olan arkadaslar?
www.sadecegir.com adresinde windows loader diye aratın 2011 paylaşımı aralık ayı paylaşımı ve 2012 şubat ayı paylaşımı yapılmıştı her ikiside işinize yara burdan liki paylaşmam yasak olduğu için adresi verebilirim.