orjinal oyun alıp kurduğumuzda her seferinde CD takmak zorundamıyz. Yoksa 1 kere kurup CDye gerek kalmadan oynayabilir miyiz?
orjinal oyun aldığımızda
hangi pcye yüklediysen o pc o oynayabilir birdaha başka pcyee yüklersen oynayamassın :P
2 farklı yorum geldi hangisine inanıcam şimdi.kardeş 2 side aynı cevabı vermiş zaten senin anlama kapasitenmi iyi değil yoksa millete sarmayamı geldin buraya orjinal oyunlar lisanslıdır crackli değil yani tek bilgisayarda oynarsın ama lisans ı yazdığında online olarak oynarsın 2. pc ye gelince orjinal oyunu kurrasın yine oynarsın ama online oynayamassın lisans kodu sadece bunun için geçerlidir şimdi anladınmı kardeşimbelli ki ikinizden biri yanlış biliyorsunuz.
peki neden mal mal bilmediğiniz konu hakkında yorum yazıyorsunuz?
şurda birşey öğrenmek istiyoruz bi bok bilmeden yorum yazmayın.
(yanlış yazan kimse ona diyorum)
arkadaşım orjinal i tek pc kullanır oyuna girmek istediğinde zaten senden dvd yi isteycektir multiplayer modu içinde bir kişi oynar çünkü tek bir key tek bir hesap demektir...eğer başka pc ye kurup dvd yi vermezsen ya crack yapsın yada bütçesi varsa orjinal alıp seninle online da oynasın :)
Miraç5 kardeş. Ben mesela crysis,bf3,asassin creed gibi oyunları oynucam... Bu oyunları CD'siz çalıştırmanın yolu yok mu? İlla her girişimde CD mi takıcam?
cdyi image yapıp deamon tools ile acabilirsin sürekli acık kalır istedigin kadar image yapıp yapabilirisn
Oyundan oyuna değişir CD isteyip istememesi. Battlefield 3 istemez, Origin hesabınız üzerinden oyuna girer direkt olarak. Crysis ister, Crysis Warhead istemez mesela.
arkadaşım orjinal i tek pc kullanır oyuna girmek istediğinde zaten senden dvd yi isteycektir multiplayer modu içinde bir kişi oynar çünkü tek bir key tek bir hesap demektir...eğer başka pc ye kurup dvd yi vermezsen ya crack yapsın yada bütçesi varsa orjinal alıp seninle online da oynasın :)Bende CRYSİS 2 orjinal aldım benim isimim GTMRMert96 ekle kapışalım :)