571.1919Nsıl kuaracağız bunu anlatırmısıTabiki =) öncelikle kesin olarak ve sorunsuz bir şekilde tema yüklsemek istiyorsanız Tuneup programını yüklemeniz gerekli ben 2008 versiyonunu kullandığım için 2008 versiyonunu anlatacağım.Önce programı açıyoruz
Soldan " Costumize Windows " a giriyoruz.
Sonra TuneUp Styler
Ordanda en alttaki Visual Style yazan yere giriyoruz. Sonra orda temlar çıkcak tabiki eklencek tema yok bizde Addye gelip " Install Visual style from File.. " seçeneğini tıklayıp temamızın konumu seçip tamam diyoruz ve sağ alttaki köşedeki Apply diyoruz. Bukadar Yanlız programa ilk defa girince bekleme, donma olabilir siz bekleyin sonra düzelir...
Orjinal windows 7 taması ( vista için )
- 1
- 2
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
288 mesaj
Yıllanmış Üye
677 mesaj
UltimateHehe beğendiğine sevindim. İSterseniz bana tam olarak pixelini verin ben ona göre ayarlıyım. Örneğin benimki 1680x1050 siz bana söylerseniz ben size ayarlıyıp veririm. =)fark etmez sen siteye 1680x1050 o arkaplanı nı koy :)
Yeni Üye
29 mesaj
ayrıntılara takılmaya gerek yok bence emege saygı ellerıne saglık arkadasım
OP Yıllanmış Üye
288 mesaj
Beyendiğinize sevindim =) ayrıca " ondur " arkadaşım sadece temanın adı Beta yani beta sürüm değil.
Yıllanmış Üye
168 mesaj
arkadaşım helal olsun sana 1gb ram'ınla Vistayı bide Temalarla kullanıyorsun.
resimden anlaşıldığı üzere 780 mb zaten kullanılıyor. sen bu bilgisayarda son çıkan oyunları oynayabiliyormusun. oynuyorsan hangileri ?
yanlış anlama tamamem meraktan soruyorum.
bu arada tema gayet güzel. ellerine sağlık.
OP Yıllanmış Üye
288 mesaj
Evet ram biraz düşük hatta bayabi düşük ama dolar düşsün güzel bir 4gb OCZ Gold ram almayı düşünüyorum. Oyunlara gelince oyunları xpde oynuyorum.
- 1
- 2