orjinal xp den kopya

deyha
13-02-2008, 11:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

arkadaşlar orjinal xp home edi sp2 cd den kopya yapıp kurmak istedim ama seriali ni başka bir serial girmeye çalışınca hata verdi bunu nasıl çözebilirim başka bir serialle yükleme yapamazmıyım legal felan

Papatyasever
13-02-2008, 13:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
448 mesaj

Aldığın XP kopyasını sadece uzun süreli kullanımda orjinal CD'yi çizilmelere ya da benzeri hasarlara karşı korumak amacıyla yine sadece kendi bilgisarına kurmak amacıyla kullanilirsin. Eğer farklı bir serial ile başka bir bilgisayara kurmaya çalışıyorsan bu korsan kullanıma girer.Aayrıca kopyaladığın CD için niye farklı bir serial giriyorsun ki? Kabul etmemesi çok normal...

erkanc
13-02-2008, 19:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

deyha yaptığın çok yasal değil ama şu vardır eğer elindeki oem bir cd keyi ise diğer kutulu satılan işletim sistemleriyle serialleri tutmaz hem anlamadığım maden ırjinalden kopyalıyorsun neden onu kullanmıyorsun eğer kopya kullanacaksan meraklanma product id no ile kopya olup olmadığını anlayabiliyorlar seriali sadece değiştirmek yeterli değil serial değiştirmek sadece işletim sisteminin internet üzerinden yayınlanan kopya denetiminden geçiyor ama bsaorg kapına gelse ürün id den kopya olduğunu anlayabiliyor ev kullanıcısıysan sorun teşkil etmez zaten

Son Düzenleme: erkanc ~ 13 Şubat 2008 19:55