OS X Yosemite tanıtıldı, işte sundukları!

CHIP Online
03-06-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın yenilenen masaüstü işletim sistemi, heyecan verici yeniliklerle geldi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/os- ... nduklari_47507.html

Apple, yepyeni ve modern bir görünüm, yeni güçlü uygulamalar ve Mac ve iOS aygıtlarınızla her zamankinden daha akıcı çalışmanızı  sağlayan yeni süreklilik özellikleriyle OS X'in yeniden tasarlanmış ve gelişmiş yeni güçlü bir sürümü olan OS X Yosemite'ı bugün duyurdu. Bildirim Merkezi'ndeki yeni Bugün görüntüsü, bilmeniz gereken her şeye tek yerden hızlıca bakabilmenizi sağlıyor; Finder'ın içine yerleştirilen iCloud Drive, her türden dosyayı saklayabiliyor ve Safari, en önemli denetimlerin parmaklarınızın ucunda olmasını sağlayan yeni ve şık bir tasarıma sahip. Mail'de ekleri her zamankinden çok daha kolay düzenleyebilir ve gönderebilirsiniz;  Handoff özelliği ile bir aygıtta başladığınız etkinliği bir diğerine aktarabilirsiniz ve Instant Hotspot, iPhone'unuzun erişim noktasını kullanmayı bir Wi-Fi ağına bağlanmak kadar kolay hale getiriyor. Yosemite, Mac'inizden iPhone görüşmeleri yapabilmenizi bile sağlıyor.
 
"Yosemite, tamamı iOS ile mükemmel çalışacak şekilde tasarlanmış inanılmaz yeni tasarımı ve yeni muhtreşem uygulamalarıyla OS X'in gelecek neslidir," diyen Apple'ın Yazılım Mühendisliği'nden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Craig Federighi, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Platformlarımızı, hizmetlerimizi ve aygıtlarımızı birlikte tasarladığımız için sektörde benzeri bulunmayan tüm aygıtlarımız açısından kusursuz bir müşteri deneyimi oluşturabiliyoruz. Bu yalnızca Apple'ın sağlayabileceği bir şey."
 
Yosemite ile, OS X yepyeni ve modern bir görünüm ile yeniden tasarlandı ve geliştirildi; denetimler daha açık, daha akıllı ve anlaması daha kolay ve şık araç çubukları, işlevsellikten fedakarlık etmeden içeriğinize odaklanmanızı sağlıyor. Şeffaf unsurlar, uygulama pencerenizde ek içerik açarak arka planda nelerin saklı olduğuna dair ipucu sağlıyor ve masaüstünüzün görünümünü alıyor. Uygulama simgelerinin net ve sürekli bir tasarımı var ve güncellenmiş sistem fontu okunabilirliği artırıyor.


Tüm Konu: OS X Yosemite tanıtıldı, işte sundukları!

Kaynak: www.chip.com.tr