Arkadaşlar ;
Otomatik güncelleştirme ayarlandıktan sonra günclleme varsa pc update ediyor ve update yaparken kurmadan önce bilgisayarda güncellemeler nereye iniyor?
Yardım Eder Misiniz?
Otomatik Güncellemeleri Bilgisayar yaparken yardım
Tamamı aynı yere inmesede (bir kısmı aplikasyon data dosyasına iner) genelde windows/software dist/download klasörüne indirilir.
otomatik güncellemeler sistemde geçici dosyalar oluştur.ve sistemin içindeki aynı ad veya klasörlerle ad değiştirilir zaten bir sistem dosyasının özlelliklerine baktığınızda sürüm ü yazar yani sistem dosyaları modifike olmuştur...
Her frmatta güncellemeleri yeniden indirip kurmak istemiyorsanız güncelleme ayarlarınızı bana bildir ancak karşıdan yükleyip kurma şeçeneğine ayarlayın. Yeni güncelleme var uyarısı çıktığındada güncelleme nosunu (KBxxxxx Şekilndeki no) microsoftun sitesinden arayıp indirip hem sisteme kurun hemde donraki zamanlarda formattan sonra yükleme için yedekleyin. Bunun haricide her defasında formatla, güncellemelerle vs. uğraşmak istemiyorsanız bir defaya mahsus teiz bir format atın, güncellemeleri, gerekli düzenlemeleri vs.vs. yapın, kurun sonrasında ghost, true imaj vb. (ghost12 tavsiyemdir) bir preogramla sistemin imajını (yedeğini) alın. Format gerektiğinde 10-15 dakikada mevcut sistemi silip imajı geri yükleyerek tüm bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.
ghost bencede ıyı formattan tek farkı tum dosyalar bastan kurmaya gerek kalmadan bılgısayarını gostta ne zaman kayıt ettıysenı ozamana donduruyor bencede katıbımız dedıgı gıbı yapınız