Arkadaşlar son zamanda hiç bir şey yapmadığım halde otomatik kullan çalışmıyor hatta dvd sürücüsüne sağ tıklayıp özellikler dediğimde otomatik kullan yazmıyor bile yok olmuş.. Tüm programlarla tarattım herhangi bir virüs yok bilgisayarımda... Ayrıca denetim masasındaki otomatik kullan kısmındanda herhangi bir ayar değiştirmedim ve herşey esksisi gibi duruyor ama ne flash bellek nede herhangi bir dvd cd taktığımda otomatik kullan çıkmıyor lütfen yardım edin...
Otomatik Kullan yok oldu yardım..
Denetim masasından ayarlayın:
Yardım için sağol kardeş fakat zaten denetim masasından resimdeki gibi ayarlı ama soun çözülmüyor işte nasıl olacak....??
olası çözümler vista için
ama şunu deneyebilirsin
Nero, PowerISO, MagicISO, Real Player'dan biri kurulu ise, kaldır
evet nero kurulu fakat daha öncede sürekli nero vardı böyle bir sorun yaşamamıştım yinede kaldırıp bir deneyim....
Nero ile ilgili falan olduğunu sanmıyorum.
Başlat > Çalıştır'a regedit yaz enter a bas.
HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Services > Cdrom > AutoRun
Eğer bu değer "0" ise onu "1" olarak değiştir.
Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun fakat neroyuda kaldırdım kayıt defteri anahtarıda zaten 1 olarak kayıtlı sorun yine çözülmedi.....!!!!
Sistem geri yüklemeyide denedim malesef yani çok saçma sorun ne olabilirki tek çare formatmı daha doğrusu format atsam düzelirmi...
kayıt defterini yedeklemeni öneriyorum -> Ters bir durumda yedeğini geri yükle
1: Kayıt defterinde şu değeri ara ve hepsini sil
NoDriveAutoRun
2:Sorunun okuyan, "Autoplay" sorunu olmayan ve seninle aynı sürümnü kullanan biri şu anahatarlarda bulunan "NoDriveTypeAutoRun" değerlerini "export-ver" edecek
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
ve
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
sende o değerleri gireceksin
Yok arkadaşlar yok olacağı yok bunun tek çare bir ara format sanırım yardımlarınız için sağolun daha fazla meşgul etmeyim sizi.. Kolay gelsin....
Evet kardeş çalışıyor yeniden başlattım yine olmadı malesef....
Yok arkadaşım malesef olmuor:S............... yardımın için sağol.. Bir sorum var format atsam düzelir umarım??
Kardeş virüs olmadığınına eminim zaten 15 gün oluyor format atalı öyle pek abuk sabuk site falan dolaşmam ve 3 tane antivirüs programı antispyware falan hepsiyle tarattım ama bu sorun bence VMware diye sanallaştırma programı var onu kurup xp yüklemiştim sanal olarak ondan sonra meydana geldi sanırım... Onuda sildim fakat sorun hiç bir türlü geçmedi son olarak sfc/scanow denicem......