otomatik program?

Pc_-_FiXeR
19-05-2009, 21:35   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
553 mesaj

arkadaşlar şöyle bir program olsa bize hiç zahmet vermese sadece ayarlamayı yapıcaz o belirli zamanlarda ortaya çıkarak tüm bakımı kendisi yapıcak.
böyle bir program varmı?bilen varmı acaba?Ağzı kulaklarına varıyor

Kapalı Hesap (128220)
19-05-2009, 21:47   |  #2  
Kapalı Hesap
395 mesaj

TuneUp Utilities 1-Click Maintenance özelliği sayesinde belirlediğiniz zamanlarda tüm bakımı yapabilirsiniz.

eolos
19-05-2009, 21:50   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

var norton 360 3.0 istediğn zaman aralığında istediğin saat ve günde registry temizliği disk optimizasyonu,cookie temizliği, back up virus temizliği gibi bakım yaparken kullandığımız herşeyi yapabiliyor
ben kullanıyorum güzel bir program tavsiye ederim

Kapalı Hesap (128220)
19-05-2009, 21:56   |  #4  
Kapalı Hesap
395 mesaj
eolos
var norton 360 3.0 istediğn zaman aralığında istediğin saat ve günde registry temizliği disk optimizasyonu,cookie temizliği, back up virus temizliği gibi bakım yaparken kullandığımız herşeyi yapabiliyor
ben kullanıyorum güzel bir program tavsiye
Norton 360, Symantec'in en kapsamlı güvenlik paketi olarak değerlendirilebilir. Norton 360 güvenlik paketi; adware, spyware, truva atları (trojan), malware, phishing (sahtecilik) ve virüslere karşı koruma özellikleri içerir. Ayrıca yazılımın diğer Symantec paketlerinden en önemli farkı, kullanıcının bilgisayarını en iyi şekilde kullanmasına yardımcı olan araçlar içermesidir. Yani Norton 360'ta kullanıcının, sabit diskinden nasıl en iyi biçimde performans sağlayacağına dair özellikler vardır. Ayrıca bu paketin diğer bir dikkat çeken yanı, yerel olarak yedekleme ve geri yüklemedir. Kullanıcı Norton 360'taki yedekleme ve geri yükleme özelliklerini etkinleştirdiğinde, yazılım otomatik olarak yedekleme ve geri yükleme işlemlerini, belirlenen ayarlar dahilinde gerçekleştirecektir. Ayrıca bu paketteki araçlarla sadece yerel yedekleme değil, standart olarak İnternet üzerinde 2 GB'lık yedekleme yapılabilir. Eğer kullanıcı, İnternet üzerinden daha fazla yedekleme gerçekleştirmek istiyorsa bu durumda, Symantec tarafından kullanıcıdan ücret talep edilmektedir. Norton 360'ın önemli ve belki de bir güvenlik paketi kullanıcısı için en gerekli özellik, kullanıcı arabiriminin diğer paketlere göre basit ve daha fazla kullanışlı olmasıdır.