oturum açma ve kapanma ekranı

djpires
28-06-2008, 22:23   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
174 mesaj

selam arkadaşlar ben bilgisayırı nomal şekilde açıyorum windows ön yüklemeyi yaptıktan sonra oturum açarken küçük bi pencere gelio kullanıcı adı ve parola soruyo (arkaplan ı siyah)eskiden normal oturum açma ekranı geliyodu şimdi küçük bi pencere gelio kullanıcı adı ve parola soruyo bu nu eski haline getirebilirmiyim
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

SaGoPa KaJMeR.
28-06-2008, 23:33   |  #2  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

Öncelikle merhaba :

Başlat/denetim masası/kullanıcı hesapları/Kullanıcıların oturum acma ve kapatma şeklini degiştir'e tıklayın acılan yerden  / altdaki resimdeki gibi ayarlayıp

"uygula secenekleri" deyip cıkınız ve Yeniden başlatın.

Direk acılacaktır artık...!

djpires
29-06-2008, 09:47   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
174 mesaj

selamlar arkadaşım dediklerini yaptım [netware için istemci hizmetleri karşılama ekranını ve hızlı kullanıcı değiştirmeyi devre dışı bıraktı bu özellikleri geri yüklemek için netware için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekir] böyle bir hata geldi istemci hizmetlerini nasıl kaldıracağız

djpires
29-06-2008, 10:58   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
174 mesaj

selamlar sorunu çözdüm bilmeyenler için anlatıyorum ağ bağlantılarım\ağ bağlantılarını görüntüle\yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler diyorsunuz\orda istemci hizmetlerine  tıklayıp kaldır diyosunuz ve bilgisayarınızı yeniden başlatınca istemci hizmetleri kalkmış oluyo

Son Düzenleme: djpires ~ 29 Haziran 2008 10:59