Önceden buraya geldiğinde direk oturumum geliyordu ancak bi kaç gündür orada tek oturum şansı olmasına rağmen oturum seçme ekranı geliyor.
Çözümünü bilen söyleyebilir mi ?
Herkese iyi günler.
Önceden buraya geldiğinde direk oturumum geliyordu ancak bi kaç gündür orada tek oturum şansı olmasına rağmen oturum seçme ekranı geliyor.
Çözümünü bilen söyleyebilir mi ?
Herkese iyi günler.
Tweak UI (147kb) isimli yazılım ile otomatik giriş yapabilirsin.
Programı kurduktan sonra başlat menüsünden yada denetim masasından aç,
Logon sekmesi altında Autologon bölümünü tıkla yukarıda(sol üst köşedeki) kutucuğu işaretle ve otomatik açılmasını istediğin hesabı seç sonrada Ok tuşuna bas.
Zaten resimde de açıkladım:
Ya verdiğin yerden indirdim dosyayı kurdum ancak nereye kurdu anlamadım , dolayısıyla açamadım. :(
Mustafa dediğini yaptım ancak onu her seferinde çıkarken yapmam gerekiyor ?
Bundan başka yolu da yok sanırım.
Mustafa dediğini yaptım ancak onu her seferinde çıkarken yapmam gerekiyor ?Olmuyorsa sistemin normal değildir buna virüs neden oluyordur çünkü anlattığım yöntemi bir çok kez denedim hatta Admin yetkisi olmayan hesapları bile otomatik açmaktadır.
Bundan başka yolu da yok sanırım.
Sistemini güncel bir antivirüs ile tarama yaptır. sonuç alamazsan antivirüsünü değiştir. Çünkü bu solucan tipi bir virüstür eğer bilgisayarına solucan (worm) bulaşıyorsa o antivirüs hiç bir işe yaramıyordur.
denetim masası- kullanıcı hesapları - adminstatorn (adminstaror gibi bi kullanıcı olması gerekiyor) bunu silersen normal şekilde başlıcak
ne var o zaman ...
ne varsa sil....
tek kullanıcı ise C:\Documents and Settings dizinini kontrol et sadece 2 klasör olması lazım bende de oldu meğersem oyun packi kurarken kullanıcı adınızı yazın bölümüne adımı yazmamışım dolayısı ile orda bi klasör oluşmuş ve her açılışta adımı seçmek zorunda kalmıştım tabi o zaman aklıma gelmedi formattan sonra bi daha pack kurarken gördüm :D
Bilgisayarımı sağ tıkla Yönet seçeneğini seç Açılan pencereden sırasıyla
-Sistem Araçları
-Yerel kullanıcılar ve Gruplar
-Users bölümüne tıklayın sağ tarafta üzerinde çarpı olmayan kaç hesap var?
Eğer birden fazla ise 1 adet Admin yetkisi olan kalsın diğerlerini çift tıkla ve Hesap devre dışı seçeneğini seç.