arkadaşlar bazı web sitelerine soru-sorun-öneri için mail yazmam gerektiği zaman linle tıkladığımda "outlook 2007" yapılandırma sihirbazı çıkıyor.bunun kurulumu nasıl olmalıdır.bu ayarları kardeşim yapıyordu fakat burda değil bende bilmiyorum.sanırım başka bir hesaba bağlanıyor.örneğin xxx@hotmail.com adresim var.benden adres şifre istiyor.hotmail hesabımın mı bilgilerini girecem?nasıl ayarlanıyor bu?
outlook 2007
O sihirbazda sunucu türü olarak HTTP'yi seçin. Daha sonra bilgilerinizi girdiğiniz ekranda mail servis sağlayıcısı olarak Hotmail'i seçin. Daha sonra diğer kutucukları doldurun. Sonrasında "Güvenli Parola Kimlik Doğrulaması (SPA) kullanarak oturum açılsın" onay kutucuğunu işaretleyin. İleri'yi ve son'u tıkladığınızda Hotmail hesabınıza gelen mailleri Outlook ile kontrol edebilirsiniz.
outlook coneector var hotmail için başka bağlayamassın hiçbir sekilde hotmaili outlooka
ama bu eklentiyide indirebilmen için outlookun orjinal olması lazım
sanırım oldu.gelen ve giden diye birşeyler soruyordu oralara hotmail yazdım.tüm bilgilerimin eksiksiz olduğunu sonu tıklamam gerektiğini söyledi.umarım bu hotmail hesabımı bozmaz.eklentiyi indirmedim daha.neden bunu kullanıyorlar anlamadım ama tuhaf bişey.
iletilerimi yazdım göndere bastım fakat giden kutusunda görünüyor.gönderilmişlerde yok.birşeylek eksik olmuş.mynet olarak belirlemek daha mı kolay ulaştırır beni sonuca?