OUTLOOK DAKİ KAYITLI MAİLLER HK.

HPQ-User
25-04-2009, 17:18   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

SONDUROCK sormuş:
MERHABALAR.BEN MYNET KULLANICISIYIM.ANCAK MYNET YARDIMDAN BİR CEVAP ALAMAYINCA SİZE YÖNELDİM.ÖNCELİKLE ÖZÜĞR DİLERİM.MYNETİMİ OUTLOOK A YÖNLENDİRDİM.BÜTÜN MAİLLERİM BÖYLECE BİLGİSAYARIMA KAYITLI.ANCAK SADECE KENDİ BİLGİSAYARIM ÜZERİNDEN BU MAİLLERİ GÖREBİLİYORUM.BENİSE TEKRARDAN BU KAYITLI MAİLLERİ MYNETTEKİ ADRESİME EKLEMEK İSTİYORUM.ANCAK BİR TÜRLÜ YAPAMADIM.SİZDEN RİCAMDIR.BANA YARDIMCI OLMANIZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
P4 3.00 GHZ
1,00 GB RAM
256 MB HDD

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB5; .NET CLR 2.0.50727)

Süleyman.
25-04-2009, 17:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Outlook'ta kayıtlı e-postalarınızı tekrar posta kutusuna yüklemenin pratik bir "Al-Ver" yolu olduğunu sanmıyorum. Eğer e-postalarınız Outlook'a düştükten sonra siz kendiniz mynet üzerindekileri silmediyseniz, yani bunu otomatik yapıyorsa, Outlook'ta veya mynet posta kutunuzda bunun ayarı olması lazım, o ayarı iptal edin. Fakat benim aklıma gelen, Outlook'unuzda kayıtlı e-postaları yine kendinize forward ederek gönderebilirsiniz, tek tek. Biraz zahmetli ama iyi veya kötü, bir yol.

loganwolverine
25-04-2009, 17:34   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
944 mesaj

outlou hiç kullanmadım.
soruna cevap veremem ama söyleceğim bişey var bi insan maillerini neden bilgisayarına indirip (burdan maksadım bir programla açma) ordan okur anlamam
web mail yöneticileri işinizi görmüyor mu?

PcMaKeR
25-04-2009, 20:22   |  #4  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
eltahir
Outlook'ta veya mynet posta kutunuzda bunun ayarı olması lazım, o ayarı iptal edin.
eltahir lafı ağzımdan aldın denir ya iyki tamamını okuyup yazma gibi bir huyum var.

O seçenek mynette mail ayarlarında pop kısmında bulunur. bir pop3 okuyucusu okursa o dosya mynetten alınıp okunan programa kaydedilir.

Siteden yapacksın.

sihirbaz_
25-04-2009, 22:40   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
298 mesaj

outlook'ta mail ayarlarınız içinde postaların sunucu üzerinde kopyasının bulundurulması seçeneğini aktif etmelisiniz. böylece maillerinize mynet üzerinden heryerden erişebilirsiniz.