outlook exp.6 mailleri klasörlere yönlendirme

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
imprezza
06-05-2005, 01:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

arkadaşlar outlook exp. 6 da gelen kutusunun altına farklı mail hesaplarım için yeni klasörler oluşturdum farklı mail hesaplarımın hepsinin gelen kutusuna değil benim istediğim klasöre gelmesini istiyorum sanırım kural oluşturmam gerekiyor ancak kuralları okadar kurcalamama rağmen birtürlü yapamadım lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Eyüp Korkusuz
06-05-2005, 08:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,077 mesaj

Outlook ta araçlar-ileti kurallarında Posta seçeneğini seçince karşına gelecek ekranda ki Yeni kural butonuna tıkla. Daha sonra karşına gelecek ekrandaki en üst kısımda kuralınız için koşulu seçin ekranında kimden satırı ad içersin seçeneğini işaretle , alt penceredeki kuralınız için eylemleri seçin penceresinde de belirtilen klasöre taşı seçeneğini işaretle. En altta kural açıklaması penceresinde mavi yazılı kısımı göreceksin orada mavi yazılara tıklayıp eylemlerin kimler ve hangi klasörlerle ilgili olmasını ayarlamalısın....

Örneğin ;
Şirket içinde bir müşterinden gelen mailler devamlı olarak mesela deneme@impreza.com , Deneme2@impreza.com gibi impreza.com lu bir şirketten geliyor diyelim sen yukarıdaki yazdıklarımı yaptıktan sonra mavi yazılardan (kurallarda 3. pencere) kişi seçeneğine tıklayıp impreza.com yazıp eklediğin zaman şartlara tamam dedikten sonra kişi yazan avi kısımın impreza.com olduğunu görürsün daha sonra belirtilen yazan mavi yazıya tıkladığın zamanda oluşturduğun klasör ün yolunu gösterirsen kuralı oluşturma işlemin bitmiş demektir...