Selam arkadaşlar.OUTLOOK EXPRESS GELEN POSTATAKİ RESİMLERİ GÖSTERMİYOR.Araçlar>Seçenekler>Güvenlik>Virüslü olabilecek ekler kaydedilmesin ve açılmasın bölümünden sorun çözülmüyor.Başka ne olabilir acaba.
OUTLOOK RESİMLERİ GÖSTERMİYOR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Resimleri gösterereme den kastın kaydedilememek ise senin yaptığın yolla bunu çözebilirsin ama göstermemekten kastını biraz açarsan diğer üyeler sana daha iyi yardımcı olur...
Bana gelen maillerin içindeki yazılar gözüküyor ve eğer gelen maillerin içinde resim var ise bunları göstermiyor boş çerceve olarak gösteriyor.Bunu bilgiğim kadarıyla güvenlik ayarları yapıyor ama ben bu ayarları değiştirerek denedim sonuç değişmedi.Örneğin hiernex.com dan reklam maili geldi.Yazıları gözükürken reklaın resimleri boş çercece olarak gözüküyor.Teşekkür edeim.
Bu arada AVAST ve AVG antivirüs programı kullanıyorum.Belki onlardan da olabilir ama ben onlarada baktım ilgili bir ayar bulamadım.
ÇOK ÖZÜR.Zikkatsizliğime verin.Expresin kimden konu bölümünün olduğu çubukta(Gönderenin bilgisayarınızı tanımasına yardımcı olmayı engellemek için bazı resimler engellendi,resimleri karşıdan yüklemek için buraya tıklayın) yazıyor.Tıklayınca düzeliyor, yani resimler yükleniyor.Fakat bu ayar değiştirilebilirmi sadece bilgi için.