Biz bişeyi yanlış yapıyoruz ama neyi abi;
Microsoft Office Outlook 2003
tam adı bu yeni mail atmak için "New"e tıkladığımızda yazı yazdık diyelim uzun bi yazı, yazdığımızı düzenleyeceğiz, format tipinde "Align Lef, Center, Align Right" var ama Wordde bulunan "Justify" neden yok..
Menu Toolbar içinde de bakmadığımız yer kalmadı..
Nerde bu "Justify" seçeneği abi?
Outlook'ta hiçbi arkadaşımın çözemediği sorun?
bilgisyarında yüklü fontların arasında olmadığından kaynaklı olabilir elle ekleme seçeneği varsa gözat filan oradan C:\Windows\Fonts uzantısının içinden aradığın fontu bulup ekleyebilirsin
Font mu?
Sorduğum fontla ilgili değil...Yazdığımız yazının düzenini sağlayan bir bileşen ile ilgili...
justify "iki yana yaslamak" soruyorsan, bende outlook 2007 var yazıyı seçip sağ tıklayıp paragraf kısmına giriyosun orda hizalamadan iki yana yasla seçeneğini seçiyosun
Yeni seçtikten sonra mail türü olarak HTML (Düz veya Zenin Metin seçeneklerinde araç çubuğu pasif olarak geliyor.)seçmelisiniz. İlk değer olarak iki yana yasla gelmiyor. Menü seçeneklerinden biçimlerndirme seçildikten sonra iki yana yasla simgesini göreceksiniz. Simgeyi sürükle bırak yöntemiyle taşıyabilirsiniz.
Tamamdır hallettim.Yazıyı seçip sağ tıkladım paragraphta... ordaymış..
Görmemişim sadece ben diil kimse görmemiş ofisteki gelde gülmee....
Neyse..
Saygılar herkese...
Teşekkürler..
Outlook'da en üstteki File-Edit-View.... (Dosya-Düzenle-...) yazan menü satırının üzerindeyken sağ tuşa tıklarsanız menü seçenekleri listesi çıkar. Oradan "Formatting" (Türkçe versiyonda Formatlama olsa gerek) seçeneğine tıklarsanız justify tuşuna kavuşursunuz. Kolay gelsin.