Herkese günaydın.Elimde amd athlon 64 processor 3200+ 2.01 Ghz bir işlemci var.Buna overclock yapmak istiyorum.En fazla ne kadar hızlandırabilirim? İş görürmü? Cevap yazan herkese teşekkürler.
Overclock cular BURAYA!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
603 mesaj
aynı mimarinin 4600+ olanını kullanıyorum.. standart 2.4ghz ama anakartım fazla overclock desteklemediği için ve voltaj menüsü olmadığı için 2.8ghz e kadar çıkartabildim..yani anakartınının BIOS unda oc menüsü fazla ayrıntılı değilse voltajla oynamana izin vermiyorsa fazla birşey beklememek lazım..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,248 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,248 mesaj
Herkese günaydın.Elimde amd athlon 64 processor 3200+ 2.01 Ghz bir işlemci var.Buna overclock yapmak istiyorum.En fazla ne kadar hızlandırabilirim? İş görürmü? Cevap yazan herkese teşekkürler.
Anakart ve Ramlerini de yazarsan mantıklı bir öneri gelecektir. Overclock öyle sadece işlemci ile alakalı bir durum değil.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
arkadaşlar selam kolay gelsin benimde sizden bir ricam olacak bende overclock yapmak istiyorum elimdeki parçaları aktarayım size 1gb ekran kartı 256 bit intel i3 550 işlemci 4gb kingstom rem sogutucum da var 500 watt power sap anakart asus p7h55m lx biosu günceledim overclock için yer açildı daha önceden yoktu bi yardımlarınızı bekliyorum