Ben Ati CCC üzerinden Overdrive'den Otomatik ayarlama'yı seçtim. Saat hızları 825 oldu. Kabul et dedim. Şimdi benim HD 3650 ekran kartım o/c olmuş mu oluyor?
Overclock Olmuş mu?
Overdire altta Current Values var oradaki neyse o değer geçerlidir. Yani Yukarıda çubukla arttırma yapıyorsun ve orada sabit kalıyor eğer current ta o değer yazmıyorsa olmamış demekitr. Current değeri geçerlidir oradaki değer ilk geldiği değerden yüksekse başardın..
Rivatuner denemeni tavsiye ederim ben onunla yaptım oldukça basit
Konuya resim ekledim. Geçerli değerler standart olarak kalmış. Şimdi o/c olmamış mı? Peki otomatik ayarlama neden var? Ya da Overdrive?
Ayrıca işletim sistemi: Vista Ultimate 64-Bit. Bu yüzden ne RivaTuner ne de Ati Tool işliyor...
Peki nasıl o/c yapabilirim? Vista 64-Bit'te sanırım O/C olmuyor kartlar :(
Rambo_FTPeki nasıl o/c yapabilirim? Vista 64-Bit'te sanırım O/C olmuyor kartlar :(ben riva tuner ile 9500Gt ye o/c yaptım Vista Ultimate 64bit ilk başlarda oyunlarda donmalar renklerin karışması gibi sorunlar oldu ama normal değerini bulup kullanıyorum
Riva Tuner ile başardım. Şu an saat hızları 840.0 . Ayrıca riva tuner'da Overclock yaparken mavi işaretlenmiş kısımlar ne anlama geliyor? Resimdeki gibi:
Ayrıca TEST butonu yok. Bu bir sorun yaratır mı?