51 derece boşta oyuna girince 75 derece oluyor. Üstelik o.c. çekince daha yüksek fps veriyor .
overclock pis bir iştir
- 1
- 2
the_hector yavaş ol yorumlarına dikkat et .
Stokta kalmamış ama 160 tl civarına alınabilecek en kral kart bu http://www.teknobiyotik.com/dona ... es-ekran-karti.html
Stokta kalmamış ama 160 tl civarına alınabilecek en kral kart bu http://www.teknobiyotik.com/dona ... es-ekran-karti.htmltmm dır almayı düşünüyorum elime bir para geçsinde bu arada kartın gpu hızı iyiymiş 700 mhz nfs the run battlefield highte oynatır mı ? ya da assasin creed revelations..ek ram takviyeside yapmayı düşünüyorum ram i 8 gb yapacam..işlemci çift çekirdek yeter galiba..
Kötü olmaz da ne anlamı varki ha 20 ha 30 anca bi gıdım daha akıcı oynarsın bence gerek yok şahsen yapmam 10 fps için 10 fps verirken parcanın ömrünü gtürüyor ve riske atıyor onuda unutmamak gerekli.
Benim için artık 17 fps akıcı.20 ve 30 biraz fazla değil mi :D Geçen 45 fpsde bf3 oynadım 800x600 de :D :D
Youtube de bir sürü videosu var adamlar high ve ultra ayarda yüksek fps lerde oynamışlar.tmm dır almayı düşünüyorum elime bir para geçsinde bu arada kartın gpu hızı iyiymiş 700 mhz nfs the run battlefield highte oynatır mı ? ya da assasin creed revelations..ek ram takviyeside yapmayı düşünüyorum ram i 8 gb yapacam..işlemci çift çekirdek yeter galiba..
Bana göre orta ayarda rahat oynarsın .
Utanmasalar benim HD 4650 yi bf3 ü ultra ayarda açıyor diyecekler halbu ki low-medium ayarda açıyor
bir tes yaptık arkadasımla , 4650 vs 4800 diye hemde 4650 olan mobil yanı notebook.sadede gelelim o gta 4 liberty city orta ayarda açtı bende. bunun 4800 30 fps alıyor ama nasıl desem 30-23-25-30 gibilerinde 4650ye baktıgımızda 25 fps sabit dmek istediğim hd4650ye orda bi o.c yapaydı 30+ fps alıcaktı.4650ye o.c gidio abi.bi program vardı atitools muydu tam hatırlayamıyorum gpu hızını kademe kademe artırıyor.onu kullandım yarısına kadar geldi artık yeter dedım devam edeydım daha gidicekti.oçu adam akıllı yaparsanız paşa paşa oynarsınız.iyi forumlar
Bende oc yapayım dediydim 1 hafta önce.Gitti default değerleri core clock 575 ken 625 e memory clock 400 ken 550 e çektim.Güç kaynağı yetmedi.İntihar ediyordu kasa :D
Nootbook a oc yapmayı aklımdan bile geçirmem , ama masaüstünü bol bol kurcalıyorum , kaliteli bir işlemci soğutucusu geçsin elime pentium e6600 en az 4.5 ghz e çıkartacam
Youtube de bir sürü videosu var adamlar high ve ultra ayarda yüksek fps lerde oynamışlar.kralsın tekir2611.. ve sen bu işlerden çok iyi anlıyorsun keşke 11 ay önce tanısaydım seni daha iyi olurdu pc yi yeni almıştım o zaman..en yakın fırsatta alacağım inşallah 6750 yi.. bu arada yaşınız ve öğrenim durumunuz nedir acaba ??
Yaşım 17 ve lise 4 e geçtim . üniversite bitirirsem önüm açık
- 1
- 2