msi p6n sli-fi
1gb twinmos ddr2 667
core duo e4400
samsung 250gb sata
8600gt
frisby 500watt psu
ne önerirsiniz,ne yapabilirim bu sisteme
overclock tavsiye
İşlemciye oc. yapabilirsin fakat fan da olsa sogutma şart.Hele bu yaz aylarında soğutman saglam olmadan o.c işine kalkışma.Ekran kartına da yapabilirsin.Riva Tuner adlı program ile ekran kartının saat hızlarıyla oynarsın.Ramler hassa onlara dokunma zaten işlemciyi yukseltince onlar otomatik olarak yukselcek.Butun bunları yapman için cok saglam da bir psu lazım.
benim arkadaş da frisby 450watt güç kaynağı aldı ama gerçek performansı vermiyor belli.ekran kartının güç sarfiyatından işlemci ısınıyor.
Frisby PSU beş para etmez sakın güvenmeyın. Onun yerıne FPS alabilirsiniz.ucuz dıye satın aldıgınız PSU başınıza daha büyükdertler açar. 10 lıra tasaruf edeyım derken 100 lıralık anakartta olmak var
şuan bu sıcaklıkta işlemci 33 derece falan ama vga 65 derecelere çıkıyor.overclock yapmak için psu yu yenilemem gerekecek anlaşılan
alikayakosalşuan bu sıcaklıkta işlemci 33 derece falan ama vga 65 derecelere çıkıyor.overclock yapmak için psu yu yenilemem gerekecek anlaşıKesinlikle.Senn su an ki sistemin o.csuz bile tehlike altında.Benm oyle sistemim olsa o powera emanet edip açmam bile.
benim o frisby 450wattlık güç kaynağı alan arkadaşımda sapphire ati x1650 pro ekran kartı var sıcaklığı 50-60lı dereceler arası normal mi?
bizim arkadaştada frisby 450w psu var e6300 ünü 2,5 e getirdim tt bigtyphoon la:D
ekran kartıda x1650 idi galiba inşallah sistemi eline almaz bi gün??
benim arkadaşda amd x2 3800+ var o/c da 2.3 ü geçemedik.voltajı da artıyorum olmuyor.muhtemelen güç kaynağından kaynaklanıyor.