amd II X4 Phenom 955 3.2 GHz 8 mb
asus M4A89GTD PRO USB 3.0
HI-Level 4GB DDR3 RAM
kasa:Dark Arena 550Watt 4 HotSwap Disk Yuvalı ve 3 Mavi LED Fanlı Game Server KASA yada Dark Racer 600BBAP 600W ATX Kasa Siyah (Pencereli)
ben bu ghz i aslında 4 ghz yapmak istiyorum ama internetten yaptığım araştırmalar sonucu bunun gereksiz olduğunu ve 3.7 ghz de pekala yeteceğini söylüyorlardı 5sizce doğru mu tüm bunlar?
overclockçular acil yardım lütfen!!!!!!!!
OverClock İşlemcinin ömrünü kısaltır 7.1 İçin Senin işlemci parası kdr fan alman lazım yoksa yakarsın işlemciyi X4 Phenom yeter sana boşver overclock u vende AMD ATHLON II X2 3.0 VAR YETİYOR BANA EĞER YAPACAM DİYORSAN FAN MUTLAKA GEREK FANSIZ OVERCLOCK YAPMA KOLAY GELSİN
ben örnek vermrk istemiştim zaten bu bir deney cevabın içinl sağol yinede 46 kişi bakmış bi sen cevap vermiş
4.2'de olurda ne gerek var ?
beyler benim bi ricam olacak hıs ati radeon hd 3870 ice q3 kullanıyorum ekran kartının soğutma sistemi felaket yüklenince 80 C yi buluyor normalde 55 C soğutma sistemini değiştirmeyi düşünüyorum sizce verdiklerimden hangisini kullanmalıyım AKASA AK-VC05 FREEDOM FORCE EKRAN KARTI SOĞUTUCUSU & Arctic Cooling Accelero TwinTurbo PRO Ekran Kartı Soğutucusu sizce hangisini kullanmaliyim ekran kartının özellikleri 256 bit - ddr4 - 512mb diğer sistem bilgileri:
microsoft Windows xp = > windods 7 ultimate ye çevirecem
intel core 2 duo e6750 @ 2.66GHz
2.00 GB ram ddr2
anakart :asus p5kse