Abiler ablalar kardeşler bacılar ... ben bu foruma ilk yazın katıldım o zmn açtıım konuyu bulmakta zorlnıyodum şimdi cevap beklemekten sıkıldım belli kişilerden başka kimse fazla girrmiyo bu bölümü daha aktif yapabilmek için yeni fikirler yokmu??
Overclok Formu Ölüyormu?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj
Bundan Sonra bende burdayım.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
142 mesaj
ben de bu bölümü yeni keşfettim yakında size büyük bir o.c. şov yapacağım
(amcamın bilgisayarında :D) ama umarım yakmadan kurtarabilirim gerçi pc de su tankı olduktan sonra yanacağını sanmıyorum her yerden borular geçiyor süper birşey neyse....
bence bu bölüm tam olması gerektiği yolda ilerliyor bu bölüme gereksiz insanlar değilde mühim insanlar uğruyor
Son Düzenleme: cemir ~ 12 Nisan 2009 22:02
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Her kullanıcının sisteminin o/c için elverişli olmadığını düşünürsek bu bölümün biraz sakin olması doğal bence.
cemirben de bu bölümü yeni keşfettim yakında size büyük bir o.c. şov yapacağımdayının bilgisayarında su soğutma mı var??
(amcamın bilgisayarında :D) ama umarım yakmadan kurtarabilirim gerçi pc de su tankı olduktan sonra yanacağını sanmıyorum her yerden borular geçiyor süper birşey neyse....
bence bu bölüm tam olması gerektiği yolda ilerliyor bu bölüme gereksiz insanlar değilde mühim insanlar uğ