overclok yapan bi arkadasım o/c yaptıktan sonra performans tan memnun kalmazsan tekrar eski ayarlara dönmek istesen bile bu mümkün değil diyor. sayısal olarak fabrika ayarlarını gösterse bile o/c yapıldıgı ayarlarda calıstıgını iddia ediyor. bu dogrumu? o/c yapılmıs bir ekran kartı yada cpu garanti dısı kalırmı?
overlock tan geri dönmek imkansız mı?
Merak etme sistem eski haline döndürülebilir.Ama eğerki OC hakkında hiç bir bilgin yoksa hiç bulaşma,tam bir hastalıktır
onu diyen halt yemiş... oc den sonra pc fabrika ayarlarına geri döndürelebilir.lakin eğer oc miktarı fazla abartılırsa (donanıma zarar verecek kadar) o zaman ürünün garantisi gider.
dene sistem açmazsa bios pilini çıkar arkadan fişi çıkar 5 dakıka bekle biosu resetler açar ama voltaj kısmını fazla kurcalama deneyimli değilsen orda yapılan bir hata anakartında problem verir
denemek istersen dene ama arslankurt dedigi gibi overlock bir hastalıktır yükselttikçe yükseltesi geliyor insanın bagımlılık yapıyor resmen:):)
hastalık konusuna katılabilirim anakartım uygun oldugu için amd venice yi en üst seviyeye çektim ramlerim iyi olsa zorlarımda ama ramlerin uygun değil güç kaynağını bile değiştirdim 500 watt aldım ama elime para geçerse satıp amd almayı denicem yine ama sony cell işlemciyide bekliyorum ben bakalım o nun performansı oyun konsolunda güzel masa üstü nasıl olcak ama revize edilmiş amd lere bakıp seçim yapıcam kısacası hastalıkkı ne hastalık
gercekten ya insanın eline para gectikce direk pc yatırmak geliyor işte fan alıyım sunu alıyım bunu alıyım:):)