nvıdıa geforce 6200 tc ekran kartı
işlemci intel core 2 duo 6300
ram kingston 667 mhz 2 gb
arkadaşlar bu sisteme overlock gidermi yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler !!!!
overlock yardım lütfen
nefiyokmu yardım edecek kimse?Ben varım http://www.guru3d.com/index.php?page=rivatuner indir ekran kartına yap diğerlerinide biostan yükselt
kardeş ne gerek var zaten işlemcin iyi senin burda endşe etmen gereken ekran kartı bence oyun oynayan biri isen yapacağın iyi bir kart almak eğer oyun için o/c yapmak istiyorsan işlemcin her yükün altından o/c yapmadan kalkar ama ekran kartı sınıfta kalır.
o/c genellikle oyun tutkunlarının yaptığı bir hız aşırtmadır ama bunun faydasını görebilmek içinde ekran kartı gerekli bence hiç kalkışma.
arkadaşlar şu an bu kartı kullandığım için soruyorum işlemciden yana bir sorunum yok ama bu karta o c yapsam mesela yeni çıkan oyunları kaldırabilecek kadar işe yarar mı onu öğrenmek istiyorum!
tomb raıder underworld ve call of duty 5 gibi oyunları acıyor ama maalesef donarak gittiğinden açması bir işe yaramıyor anlayacağınız bu karrtı halihazırda kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler!!!