merhaba arkadaşlar ben dvd içindeki ders anlatımına bakacaktım ama benden oxotraining için KEY istedi onu nereden bulabilirim bilen varmı?
oxotraining
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arabirim derken tam olarak nereye bakacağım benim dvd sanırım biraz arızalı eğitim bölümünü başlatmıyor dvd açılınca donuyordu bende IsoBuster programıyla açtım dvd yi arabirim diye birşey bulamadım bu seferde..
Arabirim derken tam olarak nereye bakacağım benim dvd sanırım biraz arızalı eğitim bölümünü başlatmıyor dvd açılınca donuyordu bende IsoBuster programıyla açtım dvd yi arabirim diye birşey bulamadım bu seferde..DVD'nin içindeki chipdvd.exe dosyasını çalıştırmanız yeterli.
Oradan video eğitim'leri bulun...
chip.exe kısmına tıkladığımda karşıma çıkan ekran şu şekilde arabirim çıkmıyor yani .internet explorer la açıyorum active x denetimlerine izin veriyorum ama ekran su şekilde kalıyor sadece
arabirimden KEY i alacam ama alamıyorum dergidede yazmıyor maalesef en azından orda olsa bakar yazardım..
Derginin ilk veya ikinci sayfasında yazar genel de keyler.
yazmıyor yazsa iyi olurdu ama yoksa herseferinde başka yerlerden KEY aramak zorunda kalcam.
Değerli Selçuk,
verdiğiniz cd lerdeki eğitimler birkaç ay sonra key kabul etmeme sorunuyla karşılaşıyor buna bir çözümünüz var mı? Yoksa chip dergisini niye alalım ki. Çoğumuz eğitimler için alıyoruz....