samet444 sormuş:
Bilgisayarı ben almadım.Şuanda pc benim.Özellikler sorulmadan alındığı için benmde bi bilgim yok.Tek bildiğim üstü kabaca öğrendiğim bu özelliklerimin oyunları çatır çatır oynatacağı.Ama buna rağmen nerdeyse hiçbir oyunu oynayamıyorum.NFS 2 çok zor açılıyor.Düşünün.Nfs2.Komik değilmi.Fifa 07 demo indirdim topu bile görmekte güçlük çekiyorum.Daha yüksek oyunlar denedim.Assasins Creed Revelations,HAWX gibi.Onlarda kıpırdanma bile yok.Kesinlikle açmıyor.Bazı arkadaşlarım sorunun ekran kartımın markası olduğunu söylüyorlar.Nvidia olmadan oynamaz oyun diyorlar.Bir arkadaşımda aynı pcden dayısında olduğunu özelliklerin tıpatıp aynı olduğunu ama oyunları oynayabildiğini söylüyor.Bazısıda ekran kartı güncelleştirmesi yapmalısın diyorlar.Sorun sizce ne??Sorunu tespit edersen nasıl düzeltmem gerektiğiyle ilgilide bi açıklama yaparmısın.Örneğin güncelleme nasıl yapılır vs. Şimdiden çok teşekkür ederim..
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
1 Gb Ati mobility radeon premium Graphics Ekran kartı
4 GB RAM
320 hard dsk
İ5 İşlemci
Hp pavilion g serisi
Windows 7
DirectX11
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.63 Safari/535.7