Arkadaşlar bugün bir oyun almayı planlıyorum spor oyunu dışında tüm önerileri değerlerndireceğim birden fazla öneride de bulunabilirsiniz.sistemim düşük de de olsa oyunları çalıştırabilecek düzeyde
Oyun alacam önerilerinizi bekliyorum.
SETTLERS IV Gold edition
Al keyfet
Benim intel ekran kartlı laptopta bilem çalışıyo
sistemin düşükse Left 4 Dead , Left 4 Dead 2'yi öneririm. Büyük ihtimalle bunları çalıştırcak düzeydedir. Ama sisteminin özelliklerini ayrıntılı bir şekilde yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim
Assasing Creed
NBA 2K11
call of duty black ops 6
farming simulator
pro evolution soccer 2011
Gran Turismo
fifa 10
mount blade:fire and sword.generals,generals zero hour,mostwanted,carbon,medieval 2 total war.
ben setlers 5 i p4 işlemci 1gb ramla oynardım bu sistemde acar ağır bi oyun değil senin laptop acmıyosa yuh olsun o alete :D settlers 5 sistem gereksinimleri :
İşletim Sistemi: 98 SE / ME / 2000 / XP
İşlemci: Pentium III 1.0 GHz
RAM: 256 MB
Ekran Kartı: 32 MB
HDD: 1.5 GB at abi o laptobu ölmüş :D
ben setlers 5 i p4 işlemci 1gb ramla oynardım bu sistemde acar ağır bi oyun değil senin laptop acmıyosa yuh olsun o alete :D settlers 5 sistem gereksinimleri :Dikkatini ve omuzunu çekerim..:D
İşletim Sistemi: 98 SE / ME / 2000 / XP
İşlemci: Pentium III 1.0 GHz
RAM: 256 MB
Ekran Kartı: 32 MB
HDD: 1.5 GB at abi o laptobu ölmüş :D
Burada 3D kartlardan bahsediliyor. Kırmızı işaretli bölgeyi iyi oku[URL=http://img220.imageshack.us/i/sett2.jpg/][/URL]
ya abi aynı oyundanmı bahsediyoz :D setlers 5 heritage of the king ben bunu p4 2.7 işlemci 1.50 ram 512 kartla eze eze oynuyodum bu arkadaşın sistemde ezer suan bende 9800gt 1gb var setlersı kılıyla oynatıyo diyim bu arada o fotoda ne vardı merak ettim :D
ya abi aynı oyundanmı bahsediyoz :D setlers 5 heritage of the king ben bunu p4 2.7 işlemci 1.50 ram 512 kartla eze eze oynuyodum bu arkadaşın sistemde ezer suan bende 9800gt 1gb var setlersı kılıyla oynatıyo diyim bu arada o fotoda ne vardı merak ettim :Settlers 5 in arka kapağındaki sistem gereksinimi yazıları vardı.
32MB ekran kartı istiyor ama 3D özellikli olması lazımmış. Önerdiği ekran kartları ise ATI radeon 8500 veya NVidia GF2 ya da üzeri diyo şarapsız..:D
O yıllarda bu tür kartlar masaüstü ve üst sınıf oldukları için laptoplarda pek bulunmuyordu. Benim laptopta basit intel türü 32 MB ekran kartı olduğu için yememişti.
haaa :D ben bu arkadasın sistem kaldırmaz diyosun anladım sory sende öle bi dedinki benim laptobu yedi bunuda yer gibi yanlıs anlasılmıcak gibi degil :D :D ben setlersı ilk 512 kartla oynadım cok güzel gelmişti ozaman 9800gt alınca takasım gelmiyo pek SETLERSI yeni serilerinide indiremiyom net kötü 15 kb net :D
haaa :D ben bu arkadasın sistem kaldırmaz diyosun anladım sory sende öle bi dedinki benim laptobu yedi bunuda yer gibi yanlıs anlasılmıcak gibi degil :D :D ben setlersı ilk 512 kartla oynadım cok güzel gelmişti ozaman 9800gt alınca takasım gelmiyo pek SETLERSI yeni serilerinide indiremiyom net kötü 15 kb net :Ben hep orijinal alırım.
Sadece settlers 1 i bulamadım
sniper ghost warior
battlefield bad company 2
dirt 3(kesinlikle tavsiyem çok güzel oyun)
flashpoint red river ve diğeri