Orijinal oyunlar pahalı,bu durumda korsandan başka çare yok,peki korsan oyun alırken dikkat edilecek durumlar var mıdır?
Virüs çıkabilir mi mesela?
Görüntü kalitesi,Orijinal oyunun görüntüsü kadar kaliteli olur mu, yoksa kalitesi düşük mü olur?
OYUN ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEM LAZIM?
Virus çıkmaz Ayrıca kalite farkı olmaz Orjinli nasılsa korsanıda öyle Ama tek kusuru Yasal değil ynai üreticilere Haksızlık oluyor ama paramıaz yok ne yapalım...
suskun_kralVirus çıkmaz Ayrıca kalite farkı olmaz Orjinli nasılsa korsanıda öyle Ama tek kusuru Yasal değil ynai üreticilere Haksızlık oluyor ama paramıaz yok ne yapalım...Arkadaşım virüs çıkmayacağının garantisi yoktur. Yasal olmayan yazılımın hiçbir şeyinin garantisi yoktur. Oyundan ses gelmeyebilir, belli bir yerinde aniden oyun hata verebilir, kilitlenebilir vs...Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 05 Ağustos 2008 23:00
görüntü kalitesi orijinaliyle aynı mı olur yoksa düşük mü?
arkadaşlar korsanla aynıdır ama içinden virüs çıkma ihtimalide var.!!!!
görüntü kalitesinin düşük olma ihtimali vardır.ama pek olmaz.!!!!
orjinal ile korsan arasındaki farklar
_Oyun yüklenmeyebilr.
_Oyunu oynarken belli yerlerde ses,görüntü gidebilr oyun hata verebilr pc yi kitleyebilr.
_Vİrüs çıkma ihtimali vardır(düşü bile olsa).
_Bazı oyunlarda çeşitli bonus bölümlerini veya online özellklerini kullanman içn orjinali lazımdır
Dark Spirit Of The Silentorjinal ile korsan arasındaki farklarbunlar genel korsanların bazı larında olur bazılarında olmaz en iyisi cabulculuk yani orjinali olan birisinden al kur en iyi yöntem eğer orjinal yoksa hiçkimsede torrent indir daha iyi
_Oyun yüklenmeyebilr.
_Oyunu oynarken belli yerlerde ses,görüntü gidebilr oyun hata verebilr pc yi kitleyebilr.
_Vİrüs çıkma ihtimali vardır(düşü bile olsa).
_Bazı oyunlarda çeşitli bonus bölümlerini veya online özellklerini kullanman içn orjinali lazımdı
Aldığınız yerdeki abi ile kanka olmak lazım, sorun çıkınca sorgusuz sualsiz değiştirebilmek için..
alayı yalan korsana devam :D (şaka şaka)
crysis ı oynamayı düşünüyorsan bence orjinal olarak sadece onu al çünkü türk oyunu ve o oyuna sahip çıkmamız gerekir.Bu aralar fiyatıda düştü paranı biriktir bence o oyunu özellikle orjinal al.
en iyisi bildiğim bi site var nerdeyse şimdiye kadar oynadığım tüm oyunları ordan indirdim dahada hiç sorun yaşamadım.orjinal kalite istersen özelden linki atabilirim...
Arkadaşım virüs çıkmayacağının garantisi yoktur. Yasal olmayan yazılımın hiçbir şeyinin garantisi yoktur. Oyundan ses gelmeyebilir, belli bir yerinde aniden oyun hata verebilir, kilitlenebilir vs...
Katılıyorum... Hatta Korsan oyunlar nedenıyle Makinanız zararda görebilir...Özellkile Ps2 lerde Korsan MOR DVD kullanılması makinaya zarar vermektedir PS2 kullanıcılarına burdan uyarım! gümüs yada altın sarısı renginde olan DVD ler Ps2 ye uyumludur.... MOR dvd ler sakıncalıdır..... Gümüş renkta olanlar Genelde TR yama olur...
korsan oyunlarda şu ana kadar bi problem yaşamadım ama şöle bi olay oldu normalde 4 tl ye 1 dvd oyun alıyordum başka bi yerde 2 tl olduğunu gördüm(aşırı bi fark) burdan 1. oyunu aldım virüslü ve bozuk 2. oyunu aldım setup yok kopyala yapıştır 3. oyunu aldım bozuk bn değiştirmekten bıktım adam değişmekten bıkmadı alacağın yerin sahibini tanıman lazım ben tanımadığım yerden aldığım için pişman oldum ilk önce iyice bi tanıyın adamı ve mallarını sora alın derim:D