Arkadaşlar bildiğiniz historical advenced action tarzı yani geçmiş çağlarda geçen(Kılıçlı oklu falan işte) ve rpg tarzında karakterini geliştirebildiğin first person veya second person görüntülü fakat içinde doğa üstü yaratıkları barındırmayan(canavar,dragon,elf,vs falan) bir oyun var mı?Savaşın ortasında sadece bir karakteri yönetmek gibi mesela.Bildiğiniz bu tarz bi oyun varsa adını söylerseniz sevinirim.İlgilenenlere şimdiden teşşekkür ederim.
oyun arıyorum
süleyman arkadaşımızın dediği gibi Assassin creed 1-2 ve lord of the rings Conquest i deneyebilrisin ama conquest troll,ork ve uruk gibi yaratıklar var.
Bulabilir misin bilemiyorum, çok eski oyun: Drakan, order of the flame
"Mount & Blade Warband" ve "ancient:wars sparta" tam aradığım tarz oyunlara benziyo çok teşşekürler ederim daha çok öneriye açığım bu tarzda.Bu oyunları öneren arkadaşlara çok teşşekkürler."Drakan: Order of the Flame" adlı oyunu öneren arkadaşa da teşşekkür ederim fakat pek canavar,dragon tarzı şeyler istemiyorum oyunda.Assassin creed 1-2 ye gelince assassin creed 1 oynadığım süper oyunlardan biri zaten bu tarzda arayışa girmemin nedeni de odur.Fakat sürekli aynı şeylerin dönüp dolaşıp olması biraz can sıkıcı oluyo.2. sini de oynayamadım malum orjinal edinmek gerekiyo henüz edinemedim.
Aradığın tarzdaki en iyi oyun Mount&Blade:Warband
Assassin ve lord of the rings'i tek geçerim;)
ancient:wars sparta oyunun indirdim oynuyorum süper bi oyun çıktı.Fakat bi sorun var ki oyunun en güzel yerinde oyundan atıyo.Oyundan çıktığım zaman çalışma durduruldu hatası veriyo.Bunun sebebini ve çözümünü bilen var mı?