ii walla bende öle yaprım artık 3.4 olsun razıyım güç vermeden
Oyun bilgisayarı arkadaşlar nasıl?
- 1
- 2
draakwolfii walla bende öle yaprım artık 3.4 olsun razıyım güç vermedennormali 3.0 mıydı o işlemcinin 3.5 e gelir bence voltajsız
draakwolfsaolun arkadaşlar yorumlar içiin ewet ileride crossfire yaparım diye 750 watt düşünmüşüm ama bana da birz fazla gelmişti ztn kasanın kendinden gelen bi güç kaynağı war 550 watt yeter diye düşünüyorum ram olarak kingston ın kaliteli olduğunu düşünüyorum ama bunlar daha ii haklısın bunlardan alıyım en iisi ayrıca amd işlemciyi tercih etmiyorum bence bu işlemci piyasadaki en ii işlemci çift öekirdekler arasında.saolun tekrar.iyi güzel diyorsun ama o kasayla beraber gelen psu lar genelde dandik oluyor yani gerçek 550w değil crossifire zaten yapamazsın onunla,benim bir tane patladı geçenlerde ozaman anladım gerçek psu ile dandik olanın farkını çok şükür anakart ve ramler yanmadı, o güzel makinayı dandik bir psu ya emanet etme yarın ne yapacağı belli olmaz, şu ikisinden birini al için rahat olsun 2 tane 4850 ile crossifire bile yapabilirsin bunlarla
Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 20 Temmuz 2008 09:39
yanlış anlamısın ahmet79 kasayla gelen psu 350 watt bende diorum ki 500-550 watt bi tane alırım psu yeter diye düşündüm öle yani
draakwolfyanlış anlamısın ahmet79 kasayla gelen psu 350 watt bende diorum ki 500-550 watt bi tane alırım psu yeter diye düşündüm öleokey o zaman ben yanlış anlamışım
AMD tavsiye etmem. AMD kullaniyor arkadas normal islemler icin 2 dk bekliyor. Bir oyunun acilmasi icin 1 dk bekliyor. Hic tavsiye etmem. Forever Intel..
bende öle dorıum ztn arkadaş hayatta amd almam tavsiye de etmem.
Netwampiri4 Almak varken 2 almak niye desemmm ?Mantığına hayran oldum! o işler öyle basit olmuyor ama!
oyun oynamak için e8400 varken q6600 alınmaz.Madem bu kadar düz mantıkla düşünüyorsun;
45nm desem 1333 fsb ? 3,00ghz olmasına rağmen q6600den 30 watt daha az harcayan ve daha az ısınan, 4ghze stok fanla o/c olan bir cpu hiçmi birşey ifade etmeyecek?arkadaşın seçimi doğru oyun için q6600 almaktan büyük hata olamaz.
Gelmiş oyunlar ileride 4 çekirdek destekleyecek diyorsun
Var mı bunun kanıtı havaya yatırım denmez mi buna?
Desteklese bile kaç yıl geçecek?
Çabucak desteklese bile o geçen sürede çıkan yeni işlemcilerle q serisini o zaman çok daha ucuza alabileceğini bilmiyormusun? Madem 4 çekirdek desteği olunca müthiş bir fark oluşacak (ki tamamen uydurmadır) o zaman şimdi destekleyemiyorken niye alayım?
Aradan geçen zamanda e8400 alıp aylarca belki yıllarca keyfini sürecekken neden 4 çekirdek desteği bekleyeyim?
bu arada hdiskin sata imiş bence data daha ii olurdu
debauchedbu arada hdiskin sata imiş bence data daha iipata demek istedin galiba ama yanlış satalar idelerden daha iyidir
ArctificiaLMantığına hayran oldum! o işler öyle basit olmuyor ama!e8400 ile q6600 arasında Oyun konusunda PERFORMANS FARKI göstersene bi bana ispatla ?
oyun oynamak için e8400 varken q6600 alınmaz.Madem bu kadar düz mantıkla düşünüyorsun;
45nm desem 1333 fsb ? 3,00ghz olmasına rağmen q6600den 30 watt daha az harcayan ve daha az ısınan, 4ghze stok fanla o/c olan bir cpu hiçmi birşey ifade etmeyecek?arkadaşın seçimi doğru oyun için q6600 almaktan büyük hata olamaz.
Gelmiş oyunlar ileride 4 çekirdek destekleyecek diyorsun
Var mı bunun kanıtı havaya yatırım denmez mi buna?
Desteklese bile kaç yıl geçecek?
Çabucak desteklese bile o geçen sürede çıkan yeni işlemcilerle q serisini o zaman çok daha ucuza alabileceğini bilmiyormusun? Madem 4 çekirdek desteği olunca müthiş bir fark oluşacak (ki tamamen uydurmadır) o zaman şimdi destekleyemiyorken niye alayım?
Aradan geçen zamanda e8400 alıp aylarca belki yıllarca keyfini sürecekken neden 4 çekirdek desteği bekleyeyim?
8400 oyunlarda birazcık daha iyi 6600 biraz hantal kalıyo
desperado19198400 oyunlarda birazcık daha iyi 6600 biraz hantal kalıyok haklısında Gözle görülür bir fark olmadığını belirtmek istiyorum yani.. 2 side günümüz oyunlarına kesinlikle yetiyor yanılıyormuyum ? ..e bu durumda madem bi farkı yok 2 çekirdek alcağına 4 alsın diye bi fikir belirtmiştim zaten işlemci 2 side iyi diyede arkadaş anlamamakta ısrar ediyor..
6600 fiyatları daha da düşecek yanılmıyosam intel fiyatlarda indirim yapmış
30watt daha az güç harcıyor ve daha az ısınıyor overclock yaptığında görürsün olacak farkı. Gözle görülür görünmesi için 10katı fark mı olması gerek? Oyunlarda E8400 alınmaya değecek kadar fark yaratıyor önemli olan bu. 95w güç harcayıp kasayı fırın gibi yapacak bir işlemci cazip değil, overclock yapılsa 150w çekecek, ısınmayı da hesapla artık...
Hala 2 alacağına 4 al mantığına devam edin siz sanki pazardan elma alırmış gibi!
- 1
- 2