oyun bılgısayarı onerırsı

Banned
25-07-2023, 11:59   |  #1  
Besirarici avatarı
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
53 mesaj

Brolar uzun zamandır bir oyun bılgısayarı almak ıcın para bırıktırıyorum sonunda yeterlı meblaya ulastım kafamda bır kac marka model var ama tabı asırı ıyı de anlamıyorum bu ıslerden bı gamer kadar bana hangı markayı modelı onerırsınız yardımcı olursanız cok sevınırım...

excel_mustafa
25-07-2023, 13:05   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 553
4,480 mesaj

casper Kahkaha

Banned
25-07-2023, 13:37   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 12
44 mesaj

Kankacım sana excalıbur g770 onerırım bende kullanıyorum, Öncelikle F/P olarak gayet güzel şu ana kadar oynadığım oyunlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadım ultra ayarlarda RTX in dlss desteği sayesinde 60-120 arasında rahatlıkla aldım ısınma ve ses sorununa gelirsek içinde 3050 ve 32gb ram olan bir laptop için gayet az üstelik laptop alıyorsanız soğutucu da alırsınız zaten altına. 6 ayda bir bakım desteği olması gayet güzel macun değişimini yaptırmısıtm ben. klavyesi çok şık hoparlörü yeterli İçindeki ssd gayet yeterli geliyor 1tb çok bile gelebilir oyun ve program kullanıyorsanız aynı şekilde ram de 16 yeterli oyun için ben net olsun diye 32 aldım. Ağırlık olarak gayet hafif geldi bana fazla uzatmadan alınacak bır gamıng laptop bı ıncele bence.