Arkadaşlar elimde 8.05 gb lık bi oyun dosyası var..bunu 4.7 gb lık (DVD5) 2 bölüme ayırmak istiyorum..neden çift katmalı dvd ye yazmıyosun diye akılınızdan soru geçebilir..dvd yazıcımın o özelliği var..ancak çift katmanlı dvd yi taktığımda nero da dosyayı sürüklediğimde kırmızı çizgiyi geçtiğini gördüm...ve şaşırdım açıkçası elimdeki disk 8.5 gb tı çünkü..Winrar ile bölme aklıma geldi ama o da çok uzun iş..hani şu oyunlardaki gibi "please insert the disk 2" tarzında uyarı verip kurulumu on duraklatıp ikinci diski yerleştirdikten sonra devam eden uyarıları çoğumuz bilir..bana bu tarzda iş yapabilecek bi program ismi lazım yardımlarınızı bekliyorum saygı ve sevgilerimle...
Oyun bölme sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Son Düzenleme: juke ~ 26 Nisan 2008 23:54
Yıllanmış Üye
212 mesaj
kardeş bence de winrar ile en hızlı yöntemde arşiv yaparsan olur çünkü sen sıkıştırma istemiyorsun beklemek zorunda da kalmazsın
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj
evet winrar başka çözümü oldugunu zannetmiyorum
Yıllanmış Üye
644 mesaj
Nero'dan başka bir disk yazdırma yazılımıyla denediniz mi?
OP Taze Üye
14 mesaj
yok denemedim..aslında o programı bi bulabilsem çok şahane olcak ama 3 gündür arıyorum nette bi türlü bulamadım şu oyunları bölebilen programı..winrar la bölmek çok uzun iş be arkadaşlar..dvd den bi daha pc ye aktaracn da,rarlı dosyadan çıkaracnda ,kuracanda tam bi işkence yani...ama yılmadım o programı halen aramaktayım..aslında oyun satan arkadaşlar dediğim programı mutlaka anlamışlardır ancak bu iş grubuyla uğraşan arkadaşlar anlaşılan chip foruma pek uğramıyorlar
Son Düzenleme: juke ~ 27 Nisan 2008 20:55