kocamankeremYa arkadaşlar aklıma şöyle birşey geldi. Biraz abarttığımı düşünüyorum. RAM olayını 4GB DDR3 1333 yerine 2 GB DDR3 1333 yapsak çok şey değişir mi?Yani tabi değişme olur,bana farketmez sonuçta fazla oyun oynamayan birisiyim dolayısı ile 2GB ram bana yeticektir,ama oyun oynamak istiyorum diyosan(kasmadan)4GB ram seni mutlu,mesut eder ;).
Oyun canavarı bir pc için?
- 1
- 2
sistemin çok iyi ama xp den vazgeç
Yok yok o xp benim şu anki dandik isitem yanlışlık olmasın ;) Tabiki Vista 64 bit kullanacağım. Yorumlarınız için sağolun. ;)
Ya arkadaşlar şu konuya b, açıklık getirelim istiyorum. Ben 2 GB Ocz DDR3 1600 Mhz ram dan bahsediyorum. 2GB 1600 DDr3 ram e göre yorumlama yapmanızı istiyorum orada 1333 yazıoyr olabilir ben 2GB Alırsam bu ram i alacağım o yüzden? Bu RAM de oyunlarda kasma olur mu?(GTA IV, COD5 ,Crysis)
arkadaşlar şu an ki RAM nasıl peki. Yani 4GB 1333 Mhz Ocz Platinum(2*2) bu RAM iyi midir? Bir de;
ANAKART --> Gigabyte GA-EP45C DDR2/DDR3 --> Nasıldır?
CPU --> Intel Core2Quad Q9550 --> Nasıldır?
Ekran Kartı --> Nvidia GTX260 AMP!2 --> Nasıldır?
Güç Kaynağı --> OCZ700SXS-EU STEALTHXSTREAM 700W --> Nasıldır?
HDD --> Samsung 500GB 5400 Rpm --> Nasıldır?
KASA --> SETTO 1000 MIDI ATX Siyah Kasa --> Nasıldır?
kocamankeremarkadaşlar şu an ki RAM nasıl peki. Yani 4GB 1333 Mhz Ocz Platinum(2*2) bu RAM iyi midir? Bir de;10 üstünden 9.0ANAKART --> Gigabyte GA-EP45C DDR2/DDR3 --> Nasıldır?
CPU --> Intel Core2Quad Q9550 --> Nasıldır?
Ekran Kartı --> Nvidia GTX260 AMP!2 --> Nasıldır?
Güç Kaynağı --> OCZ700SXS-EU STEALTHXSTREAM 700W --> Nasıldır?
HDD --> Samsung 500GB 5400 Rpm --> Nasıldır?
KASA --> SETTO 1000 MIDI ATX Siyah Kasa --> Nasıldır?
I_LoreNzo_I
Arkadaş ya AMD mi alayım Intel mi bi karar veremedim yaa.
GTA 4 - Crysis - Mirror's - FarCry - MGS - COD4 - COD5 - ..
Bunları max. oynamak için AMD mi Intel mi?
bit de I_LoreNzo_I o verdiğin ürünleri mi alayım?
kocamankeremI_LoreNzo_IAmd İntel fark etmez de bu üç oyun için özellikle Nvıdıa Gpu'lu kart almanı öneririm çünkü bu oyunlarda en iyi verimi Nvıdıa Gpu'lu kartlar veriyor.Arkadaş ya AMD mi alayım Intel mi bi karar veremedim yaa.
GTA 4 - Crysis - Mirror's edge
Bunları max. oynamak için AMD mi Intel mi?
Bilgilendirmen için sağol ama ben bu konularda daha yeniyim. Gpu lu kart dediğin nasıl oluyor. NVIDIA GTX260 da var mıdır?
Bir de ATI 4890 GDDR5 mi GTX260 mı onu da söylerseniz?
Arkadaşlar üstteki soruya ek olarak;
THERMALTAKE BIG TYPHOON CL-PO114 LGA775 --> İşlemci soğutucu için nasıldır? Q9550 için en iyi soğutucu hangisidir? o/c için ;)
- 1
- 2