Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle dizüstüne oyun oynamaya kasma daha ucuza masaüstü topla falan uyarılarına gerek yok bunları biliyorum ama bundan sonra yurtta kalıcam ve gerçekten sağlam bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. GTA 4-Crysis-PES-Fifa vb. yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunları oynamak istiyorum. Gerçek bir oyun bilgisayarı olması gerekiyor en önemlisi bu. Büyük olabilir taşıma kolaylığı falan 2. planda. Asus ve Acer istemiyorum. İşlemcisi AMD olsa iyi olur. Ekran kartında da ilk tercihim ATI. Ge Force'un ekran kartları konusunda bilgim yok. Diz üstündeki ekran kartları konusunda neredeyse hiç bilgim yok diyebilirim. Masa üstünde 1 GB HD 4870 in performansını gösterebilecek kartın dizüstündeki karşılığı nedir bilmiyorum...
Ben Monster'ın bi bilgisayarını buldum canavar bi şey ama fiyatı uçuk bu kadar yükseklere çıkamam
Bu bilgisayar gerçekten bu paraya değer mi?? Fiyat performans hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim...
Ben fiyat olarak max 3000 lira gibi düşünüorum. Bana bir kaç tavsiye verirseniz sevinirim...