Merhaba size bu konuda bir kaç şey söylemek isterim.Eğer oyun oynamayı duşunuyorsanız laptobun pek iyi bir seçim olmadığını belirtmek isterim.En basitinden şöyle açıklamak isterim diyelim laptobu aldınız bir yıl geçti bu yıl suresince teknoloji inanılmaz değişsecektir.Ve size diyeceklerki ekran kartınız eskidi işte şu olursa oyunlarda daha verim alırsnız.Ve sizin laptobunuz olduğu için ekran kartınız değişmiycek.1yıl önce 10numara olan bilgisayarınız yenilerin yanında eski kalıcak.Laptop oyun oynamak için bu ve bunun gibi sebeplerden size uygun olmayan bir urun konumundadır.Eğer iş amaçlı kullanıcaksanız size bir netbook önerebilirim.Hem maillerinize bakar hemde msni ve diğer net ile ilgili uıygulamaları kullanabilirsiniz?
Ben hp ve casper notebook aldım.hpyi 1 yıl önce casperı ise yeni aldım.hp pavilionu alırken bana en az 5 yıl boyunca tum oyunları oynatır,tum uygulamalarda en ii verimi alırsınız dediler.Ancak bir yıl geçti ve ben şu anda hiç bir oyunu oynayamaz oldum.Ve ben eminim aynı şey casper içinde olacak.Ancak laptoba ihtiyacım var bu yuzden ne yazıkkı laptop kullanmayı bırakamıyorum.Yapmış olduğum çizim hesaplamalar gibi bunlarıda yanımda taşımam gerektiğinde açmam gerekiyor.ama bir oyun oynamaya kalktığımda ise laptop alarak ne kadar hata yaptığımı göruyorum.bir yıl sonra elimde olan windows 7 home basic kurulu casperda yetmiycek.64bit kurulu diyeceklerki 128bit çıktı sizinki eskide belkide dahada ilerliycek teknoloji. geleceği kimse bilemez.Ancak masaustunuz olursa istediğiniz gibi parça ekleyebilir yada çıkarabilirsiniz.Paranız ile şu an için en son model olan bir masaustu pclerden alabilirsiniz hatta yanınıza kalan paraylada bir oyun konsolu yada cep teelefonu bile alabilirsiniz.