Ben burda diamondmines ile güzel bir pc toplamıştım herşeyimi o seçti çok yardımcı oldu öncelikle teşekkürler.Bir sorum olucak benim ekran kartım Asus 7950 direc II top monitörümde 21 inç olacak oyundan en iyi görüntü akıcılığı almam için hangi çıkışla bağlanmam lazım dvı hdmı vga?
Oyun için monitör çıkışı?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
113 mesaj
Anladım hdmı hızlı ama diğerlerine göre görüntü kaliteside yüksekmi netmi ben pek anlamam yani en iyi görüntü+akıcılığı vericek olanı seçmek istiyorum.
Anladım hdmı hızlı ama diğerlerine göre görüntü kaliteside yüksekmi netmi ben pek anlamam yani en iyi görüntü+akıcılığı vericek olanı seçmek istiyorum.HDMI ile DVI ayni kalitede. Monitöründe hangi giriş var ise, onu kullan. Bazen ya HDMI oluyor, yada sadece DVI. VGA her zaman var zaten konverter kullanarak giriş yaparsın.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
113 mesaj
Anladım dvı ile hdmı vgadan daha iyi yani?
Ben burda diamondmines ile güzel bir pc toplamıştım herşeyimi o seçti çok yardımcı oldu öncelikle teşekkürler.Bir sorum olucak benim ekran kartım Asus 7950 direc II top monitörümde 21 inç olacak oyundan en iyi görüntü akıcılığı almam için hangi çıkışla bağlanmam lazım dvı hdmı vga?Teşekkürler, elimizden geleni yapıyoruz.