ÇİFT ÇEKİRDEK Mİ YOKSA DÖRT ÇEKİRDEK Mİ KARAR VEREMEDİM AMA BEN İNTELCORE2 DUO E8400 DÜŞÜNÜYORUM SİZCE Q82OO MÜ ALAYIM..İKİSİ ARASINDA KALDIM
OYUN İÇİN SİSTEM
sisteminin kalanını da yazarsan belki cevap yazan olabililr.
Gelecekte oyunlarda 4 çekirdekli işlemcileri destekliyecektir.Daha uzun ömürlü bir sistem için Q8200 derim
illa 4 çekirdek olacaksa Q9550 al derim oyun proğram hepsinde canavar gibi, yok buna bütçem yetmez diyorsan kırpılmış Quad Q8200 almaktansa E8400 çok daha iyidir, e8400'ün hem oyunlarda hemde genel performansı Q8200'den daha iyidir.
BAKMADIĞIM FORUM SİTESİ KALMADI..TECMO WORLD CUP 98 şigalı maç oyunu var.bu oyunu mame açmasına açıyo fakat hızlı oynatıyo yani tam normal oynatamıyo..?heralde daha emule edilemedi.diye biliyorum mamede non working de varmış ondan da olabilirmiş....???yardımlarınızı bekliyorum..allah razı olsun..şu siteye bi bakın onlarda derdine düşümüş...
arkadaşlar çocukluk yıllarımdan kalan bi atari oyununu nihayet buldum indirdim ama bi türlü çalıştıramadım. indirmediğim emülatör indirmediğim rom kalmadı. allah aşkına yardım.
oyunun adı Tecmo World Cup '98.
hatırlayanlar vardır galiba.. şiga, tru pas, super kaleci..
o günlere tekrar dönmek için sabırsızlanıyorum. yardımcı olabilirseniz çok menun kalırım.
oyunun bilgi linkinide koydum. ilgilenip çalıştıran arkadaşlar banada nasıl yaptıklarını anlatırlarsa gerçekten minnettar kalırım.
şimdiden teşekkürler
bilemicem ne desem yalan olur.